Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei Y6 Problém s Wifi

Od: bramborak odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, dostal jsem na Vánoce telefon Huawei Y6 a nejde se připojit k naší wifině. Když kliknu na Připojit tak to na pár vteřin napíše Připojuji, pak to napíše Ověřuji a potom Ověřeno, Zabezpečeno. Zkoušel jsem už restartovávat mobil, internet a nic nepomáhá..
doplněno 24.12.15 20:00: Pardon, není tam Ověřeno, Zabezpečeno ale Uloženo, Zabezpečeno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

A ještě zadej správné heslo a bude to.Bez hesla se připojí ale nefunguje přístup.

fiser22*
hodnocení

0x

Pak to chce zadat správné heslo k WiFi, nic víc v tom není :)

bramborak
hodnocení

Heslo mám správně.

hodnocení

0x
Zkus síť vymazat, vypnout wifi, zapnout jí a zkusit ho zadat co nejpečlivěji znovu.
A pokud to nepomůže, vyzkoušej nějakou jino síť wifi. Jestli se nepřipojí na žádnou, reklamace.
bramborak
hodnocení

Dneska jsem byl v hospodě a normálně se mi šlo připojit... Takže to bude asi něco s internetem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]