Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi ostřihnou SIM aby se vešla do iPhone?

Od: ajfouner odpovědí: 13 změna:

A jak se tam SIM vloží? Prý je na to potřeba jehla ale nevím co kde jak. Dík.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

u nás to dělá kterákoliv pobočka jakéhokoliv mobilního operátora maj na to spešl kleště ,ale třeba muj bratr si to naměřil vzal nůžky na plech a ustřihl to taky jak potřeboval;)

mirex*
hodnocení

1x

Plánek je zde.

doplněno 24.12.15 13:58:

Video

tady

hodnocení

0x

Kterýkoliv mobilní operátor O2, T-mobile, Vodafone ZDARMA, já jsem si třeba Sim kartu ostřihl sám nůžkami na papír. Rozměr karty jsem si odtáhl jehlou. Jednou mě to vytlačili u O2 a bylo to jak okousaný od králíka.

daniel*
hodnocení

0x

Pobočka operátora, v elektru často také.

hodnocení

0x
Operator nebo podle navodu si to udelas sam.

hodnocení

0x

Lepší je, nechat si u operátora udělat duplikát na správnou velikost.

repkin*
hodnocení

0x
Ustrihnou nebo rovnou vymeni za kompatibilni se stejnym cislem i kontakty.

ajfouner
hodnocení

0x

ra252, repkin: Dobrý den, to jde, že mi udělají duplikát? Jakože tam bude vše - kontakty, sms, i dobitý kredit tam zůstane?

daniel*

SMS se většinou na kartu neukladají.

Duplikát neudělají, ale dají vám novou sim na kterou se dá převést staré číslo, na té nové sim nebude samozřejmě nic. jen tel. číslo - jelikož kredit není uložený nikde u vás tedy ani v telefonu ani v sim ale je spojený s číslem tak při převodu by měl kredit zůstat.

joudic*
hodnocení

0x

potrebujete si vytisknout sablonu, obkreslit a opatrne ustrihout (bohuzel se musi i pres plech) a pak se musi jeste na smirkovem papiru zmensit (je tlusta na vysku). Docela drbacka, koupil jsem pred par mesici telefon a ikdyz jsem se ujistoval, ze sim je v poradku poslali samozrejme uplne jinou simku (mam mikro ne mini). A protoze bydlim uplne v prdeli, musel jsem pristoupit k rucni uprave.

doplněno 25.12.15 18:52:

xperia m4 aqua

doplněno 25.12.15 18:54:

kdybych to nezbrousil, strcil bych tam tu simku jen jednou (system sdkarty ve fotaku, zamek s pruzinou)

daniel*

Co máte za telefon? Nikdy jsem neviděl ani neslyšel že by někdo brousil sim kartu že je tlusta - tloušťka klasické a micro sim carty je totožná tedy 0,76mm jen nano je o něco tenčí 0,67mm

ajfouner
hodnocení

0x

Takže když půjdu na T-Mobile, tak oni mi vystaví novou SIM, a tu původní mi teda vrátí?

A oni do ní mohou nakopírovat moje věci - kontakty, SMS?

Nevím proč tady nejde hodnotit, není jak*nevi*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]