Nejste přihlášen/a.
A jak se tam SIM vloží? Prý je na to potřeba jehla ale nevím co kde jak. Dík.
ra252, repkin: Dobrý den, to jde, že mi udělají duplikát? Jakože tam bude vše - kontakty, sms, i dobitý kredit tam zůstane?
SMS se většinou na kartu neukladají.
Duplikát neudělají, ale dají vám novou sim na kterou se dá převést staré číslo, na té nové sim nebude samozřejmě nic. jen tel. číslo - jelikož kredit není uložený nikde u vás tedy ani v telefonu ani v sim ale je spojený s číslem tak při převodu by měl kredit zůstat.
potrebujete si vytisknout sablonu, obkreslit a opatrne ustrihout (bohuzel se musi i pres plech) a pak se musi jeste na smirkovem papiru zmensit (je tlusta na vysku). Docela drbacka, koupil jsem pred par mesici telefon a ikdyz jsem se ujistoval, ze sim je v poradku poslali samozrejme uplne jinou simku (mam mikro ne mini). A protoze bydlim uplne v prdeli, musel jsem pristoupit k rucni uprave.
xperia m4 aqua
kdybych to nezbrousil, strcil bych tam tu simku jen jednou (system sdkarty ve fotaku, zamek s pruzinou)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.