Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone nebo jiny mobil

Od: zuzka852 odpovědí: 7 změna:

ahoj cjtěla bych se zepat že k 15tým narozeninám si mohu vybrat jakýkoliv nový telefon chtěůa bych iphone 5s ale kamarádky některé říkají že je strašný že je na nic a tak bych se chtěla zeptat jestli je iphone dobrý a jestli bych si ho měla koupit? deuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty kamarádky ho zřejmě nemají,proto ta kritika:)

Já sám nejsem příznivcem Iphone,ale pokud si můžete vybrat jaký chcete,berte ho.Je to kvalita.

lokutuw

OMG, "kvalita"? Jakože třeba díky absenci rámečku praskne displej při pádu z 15 cm? Nebo směšně malou 1440mAh baterií (která se NEDÁ vyměnit)?

Iphonu se vyhni, patrně ho dostaneš od rodičů, proč je "vykrvit"koupí telefonu za 20 tisíc? To je absurdní.

Podívej se po telefonech na mobilni-telefony.heureka./...

Nebo můžeš začít tímto vyhledáváním: mobilni-telefony.heureka./...

Za cca 5000 se dá koupit telefon srovnatelný s Iphone. Stejně to bude za pár let krám na vyhození.

A když jsme u nějakého tipu, tak třeba tento je fajn: mobilni-telefony.heureka./...

marketaa

Soulasim s vami:) bracha má i phone a je naprosto spokojený! Neseka se,jen o něj musí člověk umět pečovat:) ja mam Nokii (přesně Nokia lumia 925) a drive jsem mela model Nokia lumia 640 LTE a spokojenost! Podle me stokrát lepší než android,který se mi neskutečně sekal. Za mě jednoznačně operační systém IOS nebo Windows,do androidu bych nešla

doplněno 20.12.15 19:58:

souhlas se zajda888

hodnocení

0x

Ale i iPhone se občas sekne nebo např. to vjede do menu. Mě dokonce iphone6 třikrát se vypl a nereagoval. Druhý den jsem ho dal na nabíječku i když nebyl vybitý a zázrakem začal fungovat jak má. Nejprve si ujasni jestli ti vyhovuje více iOS - android- Windows phone a pak se rozhodni pro daný telefon. K iPhone je vhodné zakoupit nějaké dobré ochranné pouzdro. U mě je pořadí systémů následující: 1.iOS, 2. Android( kvůli množství aplikací a her), 3. Windows phone. Ale osobně bych taky bral iPhone, ale ne 16gb variantu.

bagar*
hodnocení

0x

Mám iPhone 4S a Xiaomi Redmi note, u obou naprostá spokojenost. Předtím jsem měl Samsung, hroznej šunt, už nikdy mi od Samsungu mobil nesmí do domu.

jenn*
hodnocení

0x

jestli chceš značku, doporučuji Iphone. pokud našláplej telefon, podívej se jinde! :D

Jakkoli nejsem fanda Aple, třeba pro mizernou, nepřístupnou baterii, ignorování USB rozhraní,nemožnost synchronizace s Windows počítači a silný nádech snobárny, nemůžu říct že iphone jsou šmejdy.Protože to by znamenalo že 500milionů majitelů Iphone a víc jak 292 milionů vlastníků IPadů jsou blázni.
Na druhou stranu si dokážu představit skutečnost, že být patnáctiletá slečna určitě bych dokázal do společnosti vrstevníků zapadnout i jinak než tím, že budu mít nejdražší mobil v ulici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]