Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cubot s 308-tovarni nastaveni

Od: laco337* odpovědí: 1 změna:

Ahoj poradi nekdo,sekal se mi tel Cubot S308.

Dal jsem tovarni nastav a vsechno mi zmizlo-Galerie,hudba,apky,google obchod...

Da se to nejak vratit?

Diky za radu Lada.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dal jsi telefon do továrního stavu čili do stavu ve kterém vylezl z továrny, takže to že všechno zmizelo je přesně to cos odkliknul. Bohužel sis nepřečetl, že máš před akcí vyndat paměťovou kartu. Data z karty dokážeš v počítači vytáhnout když dáš kartu do adaptéru do čtečky a použiješ proogram na záchranu dat. Například Recuva. Aplikace budeš muset znova stáhnout a instalovat z Google Play. Pokud máš placené tak Google si pamatuje žes platil a nemusíš je znova kupovat.
Mám stejný mobil. Ještě jsem nezjišťoval jak se vyvolá tovární reset. Poradíš mi jaký je postup pro případ že by se mi to někdy hodilo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]