Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím o radu jak vymazat stávající stanice z předvoleb tohoto tuneru,který jsem zakoupil bez návodu k obsluze i bez dálkového ovladače.A dále jakým správným postupem naladit a uložit do předvoleb nové stanice.
Děkuji.
2x
Dobrý den, návod si zkuste najít na internetu. To ladění stanic a jejich uložení bude zřejmě na principu přepsání - uložením nové stanice se ta původní na pozici přepíše novou. A je možné, že bez DO nebudou některé funkce přístroje dostupné. Zdravím!
doplněno 17.12.15 22:47:miles52 - zjistil jsem pouze, že tento model je německý výrobek, na stránkách Onkyo jsem o něm nic nenašel a návod jsem našel, ale download je placený. Možná zkusit návod pro jiný (blízký) model a doufat, že princip ladění a ukládání stanic je stejný.
Dobrý večer,děkuji za radu.O návod k obsluze se na internetu snažím,ale nedaří se mi nic najít.Možná to neumím.Z nějaké internetové diskuze jsem vyrozuměl,že ukládání stanic u tunerů Onkyo je poněkud složitější s netradičním postupem.Zatím se mně nepodařilo na to přijít.Každou radu ocením.
Děkuji
1.) Sender suchen
2.) Taste "Display" drücken
Schritt 3.) entfällt, wenn der Tuner RDS hat, weiß ich jetzt nicht.
3.) mit den Up/Down-Tasten den Namen eingeben; nach jedem Zeichen "Character" drücken
4.) Taste "Memory" betätigen
5.) eine der Klassentasten "Class A" bis "Class H" drücken; der Sender wird dann automatisch an die letzte freie Stelle dieser Klasse gespeichert; pro Klasse können 8 Sender gespeichert werden.
Já bych Vám to přeložil ale už je pozdě a přes mobil to je trápení
doplněno 17.12.15 22:45: Zajímavá stránka je www.gardi.de. ale bez němčiny asi bez šance...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.