Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení mobilu s podporou LTE a dvou SIM

Od: accur odpovědí: 2 změna:

Srdečně zdravím,

prosím doporučte mi mobilní telefon, který má dobrou podporu LTE internetu a umožňuje používat dvě SIM karty zároveň. Bude provozován v síti T-Mobile.

Co se týká ceny, potřebuji, aby se dal koupit do 5000 Kč včetně DPH.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

možná by jste si vybral tady

zopomobile.cz/...

vlastním sice ve vyšší cenové hladině , ale spokojenost , doporučují i koupit na Aliexpres za lepší peníz , ale já to neudělal protože nevím jak by se pak postupovalo třeba po roce se zárukou atd,

doplněno 17.12.15 15:40:

pochopitelně rozhodnutí je na Vás.

doplněno 17.12.15 15:43:

v tom odkazu vlevo je jich více

stirecek*
hodnocení

1x
Můžeš ho koupit přes zopomobileshop.com z Itálie, neplatí se DPH jako z Číny. A vyjdenohem levněji nez přes překupníky u nás. Anebo Lenovo A 6000, tchyně si ho koupila a jede svižně. Dal jsem ji tam novou altual android 5. Případně větší A7000

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]