Nejste přihlášen/a.
Dnes již všechny televizory mají funkci nahrávání na USB/HDD. Některé mají ale ještě navíc funkci PVR. Co získám touto funkcí oproti nahrávání na USB. Děkuji
To jsem si myslel taky. Když jsem dal k porovnání 3 tv, tak všechny měly nahrávání, ale jeden měl navíc i PVR. To mě mate.
V porovnávání výrobků jsou často různé chyby a pak to vyhodí nějaký rozdíl, který vlastně rozdílem není. Recenze a různá porovnávání vůbec nepoužívám, stanovím si co od výrobku chci a takový najdu, nač porovnávat
PVR = Personal Video Recorder
Jak již tady bylo řečeno. PVR je funkce pro připojení externího disku přes usb nebo sata. Alespoň takto to mám v popisu sat. přijimače Vantage 7100 S/T. Problém nastal pouze při přehrávání formátu rovněž s příponou pvr mimo sat. přijimač. Musel jsem na pc v jednom programu convertovat do jiného formátu pro přehrání v dvd přehrávači. To je ale již minulost.
totak:
tak si jistý nebuď, ale je to tak:
nebo rovnou:
já mám zmínku o PVR na dvoutunerovém settoboxu se zabudovaným 3,5"HDD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.