Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkce PVR

Od: mirda46* odpovědí: 7 změna:

Dnes již všechny televizory mají funkci nahrávání na USB/HDD. Některé mají ale ještě navíc funkci PVR. Co získám touto funkcí oproti nahrávání na USB. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ja teda nevím, ale PVR a funkce nahrávání na USB/HDD jedno jest.

mirda46*
hodnocení

To jsem si myslel taky. Když jsem dal k porovnání 3 tv, tak všechny měly nahrávání, ale jeden měl navíc i PVR. To mě mate.

V porovnávání výrobků jsou často různé chyby a pak to vyhodí nějaký rozdíl, který vlastně rozdílem není. Recenze a různá porovnávání vůbec nepoužívám, stanovím si co od výrobku chci a takový najdu, nač porovnávat :)

PVR = Personal Video Recorder

Tím překladem pvr bych si nebyl tak jistý. Podle mě v tom je něco jako power ready. Tak se dřív označovaly televize kde usb port televize umožňoval napájení vnějšího připojeného disku bez toho že by musel mít disk vlastní zdroj. U televizoru s interním diskem se to už nepoužívá. Takže tam kde je interní hdd je funkce záznamu na vlastní disk, tam kde je pvr je podpora připojení externího disku. Tak bych to viděl já.
jofa*

Jak již tady bylo řečeno. PVR je funkce pro připojení externího disku přes usb nebo sata. Alespoň takto to mám v popisu sat. přijimače Vantage 7100 S/T. Problém nastal pouze při přehrávání formátu rovněž s příponou pvr mimo sat. přijimač. Musel jsem na pc v jednom programu convertovat do jiného formátu pro přehrání v dvd přehrávači. To je ale již minulost.

totak:

tak si jistý nebuď, ale je to tak:

google.cz/...

nebo rovnou:

parabola.cz/...

doplněno 16.12.15 19:12:

já mám zmínku o PVR na dvoutunerovém settoboxu se zabudovaným 3,5"HDD

jardamares
hodnocení

0x

Dobrý den,

No jo, jenže funkce PVR se již přestala dávat do nových TV. U starších asi rok či dva ještě tuto funkci najdete, ale u novějších bohužel již ne.

Alespoň nevím o nové a značkové Tv s PVR.

Zdravím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]