Nejste přihlášen/a.
Zdravím,ukradli mě z auta čelní panel od autorádia,druhou část nezvládli.Řeším jestli mám shánět někde nový čelní panel(jestli se vůbec dá sehnat) nebo jestli se dá použít i jiný,což si myslím,že asi ne.
Děkuji za reakci
Což o to, panel seženete, jen , aby nebyl dražší než samotné autoradio. Koupil bych si nové a rozhodně není vhodné nechávat panel v autě. Proč je asi panel odendávací?
Manželky chyba,zapomene se někdy.Radio bylo s cd,ale když koukám na ty co mají usb tak mi to přijde lepší vykašlat se na cd.Co myslíte?Co by ste doporučil?
Mechaless (bez mechanik) jsou myslim jasna budoucnost. Kdy jste naposled pouzil CD mechaniku? Nehlede na fakt ze na 32GB USB se vejde nekolik stovek CD ...
Vhodne 32GB stoji kolem 350,- [ 1, 2, 3, ...]
Rychlym vypoctem jsem zjistil, ze na nej jde ulozit 1400 az 2250 CD (format AAC 48kbps). Tolik CD jste snad v tom vasem starem autoradiu nemenil.
Když koupíte nový - cca 1-4 tisíce - zase vám ho ukradnou.
Když koupíte z bazoše, bazaru,... - podporujete zloděje...
Já bych si koupil za 6-800 nové - rádio RDS + USB. Noname - které se nekrade
autoradia.heureka.cz/... - já měl nějaké od sencor - vydrželo déle než auto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.