Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio-ukradený čelní panel

Od: pavell* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,ukradli mě z auta čelní panel od autorádia,druhou část nezvládli.Řeším jestli mám shánět někde nový čelní panel(jestli se vůbec dá sehnat) nebo jestli se dá použít i jiný,což si myslím,že asi ne.

Děkuji za reakci

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rocco*
hodnocení

2x

Což o to, panel seženete, jen , aby nebyl dražší než samotné autoradio. Koupil bych si nové a rozhodně není vhodné nechávat panel v autě. Proč je asi panel odendávací?

pavell*
hodnocení

Manželky chyba,zapomene se někdy.Radio bylo s cd,ale když koukám na ty co mají usb tak mi to přijde lepší vykašlat se na cd.Co myslíte?Co by ste doporučil?

ctenar*

Mechaless (bez mechanik) jsou myslim jasna budoucnost. Kdy jste naposled pouzil CD mechaniku? Nehlede na fakt ze na 32GB USB se vejde nekolik stovek CD ...

doplněno 16.12.15 12:14:

Vhodne 32GB stoji kolem 350,- [ 1, 2, 3, ...]

Rychlym vypoctem jsem zjistil, ze na nej jde ulozit 1400 az 2250 CD (format AAC 48kbps). Tolik CD jste snad v tom vasem starem autoradiu nemenil. :-D

hodnocení

0x

Když koupíte nový - cca 1-4 tisíce - zase vám ho ukradnou.

Když koupíte z bazoše, bazaru,... - podporujete zloděje...

Já bych si koupil za 6-800 nové - rádio RDS + USB. Noname - které se nekrade

doplněno 16.12.15 12:51:

autoradia.heureka.cz/... - já měl nějaké od sencor - vydrželo déle než auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]