Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou chytrou hlášku do mobilu

Od: kc odpovědí: 3 změna:

Potřebuji do smartphonu napsat infohlášku pod text e-mailu, která bude adresáty informovat, že byla zpráva odeslána z mobilu.

Většinou se píše něco takového:

- Odesláno ze Samsung Mobile

- Odesláno z iPhonu 5

- Odesláno z mého Windows Phone

Nechci přímo světu sdělovat, co mám za mobil, tak mě napadla takováto hláška:

- Odesláno z mobilu, omlouvám se za případné překlepy

Co na to říkáte? Je to vhodné?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

kdyz vam to udela radost, tak proc ne, nicmene me jako prijemci zpravy je uplne u klobouku z ceho jste mi odeslal mail :)

hodnocení

0x
Nad tímhle přemýšlím docela často k čemu je to vlastně dobré? Já tedy z mobilu posílám maily často, podpis mám stejný jako v PC, nenapadá proč to tam psát. Ale když už se chcete lišit, tak dejte: Neodesláno z počítače. nebo Odesláno mobilním holubem. :)
Dobré to v některých případech je.
Já podpis oznamující, že mail byl odeslán z mobilu používám a dost lidí co znám také.
Dávám tím najevo (a obchodní partneři a kolegové též) informaci, že jim slovně reaguji na jejich mail, ale zárověň oni ví, že nemá smysl mi obratem volat abych se podíval do výkresu či rozpočtu na nějaká čísla, protože momentálně nejsem v kanceláři.Stejným způsobem to beru já, když mi kolega odpoví z mobilu..Dám mu čas aby se vrátil do kanceláře..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]