Nejste přihlášen/a.
Mám telefon Samsung Core duo,který mi hlásí,(systém detekoval 4 viry,které vážně poškozuji vaší baterii.Tyto viry je nutné okamžitě odstranit). Vyzkoušel jsem několik antivirových programů,ale žádný vir nenašli. Je pravda,se mobil rychle vybíjí. Poraďte co by mohlo tento problém vyřešit. Děkuji
Právě toto bývá vir - hlásí to "viry" a chce, abyste instaloval antivir za určitý poplatek nebo stáhl zdarma aplikaci... je tak?
zkuste třeba ještě nějaký čistič - ccleaner
Tohle se mi objevilo minulý týden. Signalizovalo to rychlé vybíjení, kecy o nenávratném poškození baterie, ztrátu kontaktů, fotek a já nevím čeho a tlačilo to k instalaci čehosi. Vycouval jsem z toho a pro sichr projel Avastem. Mám dojem, že udělal nějakou opravu něčeho. Signalizace baterky se vrátila k normálu a telefon jede jako před tím.
V dnešní době je hodně takových "virů". Je to takový marketingový trik, aby jsi nainstaloval nějaký placený antivir. Ale zkus se podívat na Play. Mohl by tam být i neplaceny Freeware antivir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.