Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat mám tablet element sencor model :10.1D102 po zapnutí sena obrazovce zobrazí nápis element pak android a tot vše ! nechal jsem ho i tím to způsobem běžet celý dny a žádná změna mužete mi někdo poradit?
Mohlo by pomoci uvést tablet do továrního nastavení. Odstraní se tím bohužel veškerá personifikace včetně dat mimo paměťovou kartu, kterou doporučuju vyjmout. 1) zkuste to spustit bez karty 2) vypnout, 3) nabít, 4) podržet jedno z tlačítek hlasitosti a pak zapínací, 5) nepovede-li se dostat do recovery menu tak vyzkoušet vypnutí a opakovat zapnutí s druhým tlačítkem hlasitosti. V recocery menu vybrat "wipe data/factory data reset".
Tento model bohužel neznám, jen předpokládám, že se bude chovat jako jiná androidí zařízení. Chce tovyzkoušet různé kombinace hardwarových tlačítek. Je možné, že v tom stavu "No commanad" je nutné ještě stisknout "něco" na zobrazení nabídky recovery, třeba i senzorový tlačítko - jestli tablet nějaké má, nebo že se dorecovery dostane přes jiné hardwarové tlačítko - zmykání, menu atp. nevim jaká tablet má a způsoby jsou různé. Je možné že se bude jedním tlačítkem hlasitosti startovat do režimu update z paměťovky a druhou hlasitostí do recovery, těžko říct. Nicméně je to podle toho co jsem vygůglil platforma Rockchip 3168, ty se flashují velice uživatelsky přívěťivě takže na internetu je hodně návodů a firmwarů, ideálně sehnat ten konkrétně do tohohle kusu, kdyby se nepovedlo obnovit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.