Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit. Sháním v nejbližší době nový odolný dotykový mobil. Narazil jsem na značku EVOLVEO, kde mám na výběr 2 mobily od této značky.
1) EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE - evolveo.eu/...
nebo nejnovější typ, který teprve bude na trhu a to:
2) EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE - evolveo.eu/...
Potřebuji poradit, jaký telefon zvolit.
První typ telefonu má starší typ verze Androidu, ale zase naopak o něco silnější baterku, slot na 2-sim karty + paměť. kartu, 2 GB operační paměť.
Je lepší mít telefon s novější verzí Androidu? Díky za radu.
A odolný mobil potřebujete kvůli prachu, vodě, pádům, nebo všemu dohromady? Android je program - dá se aktualizovat i upgrejdovat, na to bych vůbec nehleděl. Potřebujete vůbec 2 sim? A protože jsem jeden z těchto mobilů držel v ruce, říkám - pořád nejvíc vydrží tlačítková klasika (jste horolezec, celý den na soustruhu,...) ale pokud jste baleťák (všude prach a a pády tak proč ne. Značka dobrá, jen pokud jste řemeslník, tak tlačítkové Evolveo ve výsledku oceníte víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.