Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit HTC či jiny

Od: wydra® odpovědí: 9 změna:

Po zkušebním provozu iPhonu chci zase přejít na Android (když není nic lepšího). Většina mobilních nadšenců má Samsunga. Mně se líbí nové HTC. Jenže ať čtu jak čtu, přeci jenom mnohdy radši přečtu názory "živé". IPHONE 6 4G 16GB GOLD poletí do světa co nejdřív. Podcenila jsem pořádné nastudování a teď, když ho mám, vidím nedostatky. Alespoň moje potřeby nesplňuje. Mám jít do HTC one A9 nebo radíte Samsung? Díky, každý názor vítám!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Za me HTC, ale mam k tomu trosku citovy vztah. A Samsunga ma kazdy.

hodnocení

2x

Já kdybych chtěl jiný telefon místo svého iPhone 6, tak bych volil:

mobilni-telefony.heureka./...

mobilni-telefony.heureka./...

Htc bych si nekoupil( kdysi jsem měl Htc Evo 3d a zachvíli jsem se ho zbavil)

hodnocení

K tomu Sony jeste - zkoumam peclive (konecne) a ted jsem na rozpacich - compakt je celkem silny ale mensi , coz by do moji ruky bylo asi lepsi. Na druhou stranu je premium lepsi. A uz jsem zase v koncich :)

Ale libi se mi, to ano!

hodnocení

Oběma děkuji za odpoved, kazda je pro me dobra. Xperia Z5 se mi fakt libi. Ten druhy nikoliv, nema pametovou kartu coz je jeden z problemu meho iPhonu. Vadi mi to.

HTC tam se muze vlozit karta az 2TB . ne ze bych tolik potrebovala, ale kdyz uz zaplatim nemaly peniz, tak po ponauceni uz nechci nic podcenit.

Jen co prodam iPhona, tak nejaky kvalitni zakoupim. Skoda ze Xperia nema nejakou hezkou barvu, Preci jenom jsem zenska :)

@mcgyver prosim proc nevyhovuje HTC? Proc ses ho zbavil?

Hlavně ze dvou důvodů: při psaní SMS se po pár písmenech pořád schovávala klávesnice

Při surfování po internetu se mě spouštěly na stránce věci na které jsem neklikl

Htc má ty dražší modely předražené. Ale zase pěkné vzhledově. A když jsem si pročítal recenze na heurece na ty dražší HTC, tak o této značce neuvažuju. Jako iPhone se taky někdy sekne nebo to vjede do menu, ale jsem s tím spokojenější, než s androidem.

hodnocení

Z duvodu nespokojenosti s androidem jsem si poridila iPhona. Ale jsem si neprecetla, ze nekomunikuje s PC (nemam Aple) a nema tu pametovou kartu. Dve zasadni veliciny pro me, Vsechno do nej davat jen pres iTune? Ne, nebavi me to. Ale mam vlidne graficke prostredi a neotravuje. Kazdy tel ma holt neco stejne jako OS .

Moc dekuji za pomoc, v tydnu se pujdu podivat na ten Sony. Na iPhonu neprodelam vic nez par stovek, to unesu. Mam ho takovy pekny, vytuneny, bude mi ho i lito nakonec.

hodnocení

Tak mam od vcera Experii compact :) Libi se mi vic nez hodne. Jasne Android, s tim nic neudelam, ale jinak budu spokojena. Jeste nemam vsechno nastavene. ale 90% uz jo. Tak ti jeste jednou MOC DIKYYYY !

Napsala jste to do špatné otázky nevadí. Takže: Nastavení-Obecné-Obnovit-Smazat data a nastavení

McGywer: vtipný

zzdeni
hodnocení

0x

Měla jsem IPhone. Nyní mám HTC ONE M9 a jsem nadmíru spokojená. Neměnila bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]