Nejste přihlášen/a.
Mám satelit a ubývají mi některé programy v důsledku změny parametrů . Nejdou mi přeladit manuálně, ani se nanastaví automaticky. Znamená to že mám už starý sat. přijímač -asi 7 let- a musím koupit nový? Díky.
Je dost pravděpodobné, že tvůj satelitní přijímač už je zastaralý.
Pokud přijímáš programy, které nemají v popisu HD (programy s vysokým rozlišením), tak je asi tvůj přijímač neumí přijmout a zpracovat.
Opiš si označení satelitního přijímače a zajdi do nějaké odborné prodejny. Tam ti ochotně poradí.
Taky záleží na tom, jestli si platíš nějaké balíčky s programy.
Také mi přestalo fungovat mnoho programů díky změnám parametrů, pak přišla nabídka (vynucená) na koupi nové karty a platba za služby (nikdy nic platit nebudete) a k navyšování ceny rozličných balíčků stačí jen změna schématu (místo německého zprav. kanálu šoupneme polský)... Byl to důvod přechodu k internetové televizi (k naprosté spokojenosti), ale pravděpodobně máte zastaralý přístroj, jak je již uvedeno výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.