Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stahovat z Obchodu play

Od: lucik2111 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám telefon Sencor element p401 a v paměti telefonu mám 1,06 GB vím že to je málo, ale když si chci stáhnou aplikaci která ma 2MB tak mě to nepustí kvůli nedostaku místa. Mám taky SD na které mám ještě 5,9 GB ale to je jedno protože aplikacemi se stejně zapisují na Paměť telefonu. Už mě to štve a tak musím jakoby neoficionálně stahovat s internetu a už mě to nabaví.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x
Jde o to zda je těch 1,06 GB je celková paměť v telefonu. Ale Interní Paměť: tel. je 4GB, takže těch 1,06 je zbývající tak by neměl být problém něco stáhnou. Zkuste program na pročištění možná se to zlepší.AII-In-One Toolbox nebo AMC Security.
lucik2111
hodnocení

Aha měla jsem málo v interním úložišti. V Interním je celková paměť 1,04 GB a v paměti telefonu je celkově 1,23 GB proto jsem si koupila paměťovou kartu, ale štve mě že na ni nejde nic naistalovat. Nevíte proč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]