Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často se má čistit vnitřek notebooku?

Od: panokurka* odpovědí: 3 změna:

Jak často se má čistit vnitřek notebooku? Já ho mám starý přes 2 roky a ještě jsem to nikam nedal.

Má 17.5 palce a je to Acer

doplněno 11.12.15 18:39:

A kdyby se nečistil vůbec, mohly by nastat nějaké problémy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dle způsobu užívání - já vysávám 4x za rok - bez demontáže. Pokud se nepřehřívá, nedělá potíže, klidně jednou za rok-dva vyčistit pořádně...

doplněno 11.12.15 18:41:

Časem se začne přehřívat procesor, grafika,... tam kde je větrák. Větráček se zanáší prachem a hnusem, přestává se točit a jednou dotočí... takže když už to nehlásí chybu, nepadá modrou smrtí - prostě si odpálíte celou desku...

doplněno 11.12.15 20:54:

*palec**smich**haha*

Já jen doplním, nezáleží jen na způsobu užívání ale i na prašnosti prostředí, stačí domácí mazlíček, třeba kočka a notebook se zanese tak, že ani vysavač nepomůže. Co se mi dostalo do ruky z jedné takové domácnosti :

Jak často se má čistit vnitřek notebooku?
vernon
To jsou přímo chlupy, ne? Já ten svůj kdysi rozdělal a uvnitř byla je taková mastná prachová vrstvička a jinak byl úplně čistý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]