Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melodie u kontaktů

Od: mylady® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám Samsung Galasy A3. Mám u vyvbraných kontaktů přiřazené melodie. U některých (asi dvou) mi zvoní přiřazená melodie, ale když mi volají ti ostatní, stejně mi telefon vyzvání výchozí melodií. Jak to udělat, aby mi zvonily všechny přiřazené melodie?

Děkuji :)

doplněno 12.12.15 00:22:

Mám kontakty zkopírované ze SIM do telefonu, nastavené jen zobrazení kontaktů v telefonu. Když vlezu do kontaktů, tak tam opravdu žádný nemám 2x. Ty, které tam byly 2x jsem jedenkrát smazala a nechala jen ten, kde bylo zobrazení v telefonu. U dvou mi přiřazené melodie zvoní a u ostatních ne. A třeba zase u jiných se mi zobrazí přiřazené fotografie a u dalších ne.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty kontakty, u kterých chcete přiřadit vybranou melodii, musíte nejdříve přesunout ze SIM karty do paměti telefonu.

majcoo
hodnocení

0x
Treba kontakty nakopirovat na mobil som sim karty a v kontaktoch vybrat polozku ako je napr kontakty na zobrazenie a vyberetie telefon nie sim a ani vsetky kontakty. Mobil nedokaze zo sim karty rozpoznat kto vola tak Vam zacne hrat predvolena melodia. Pokial mate zase v kontaktoch vybrane vsetky kontakty na zobrazenie tak v zozname mozte mat kazdy kontakt 2x jeden na sim karte a jeden v mobile tak isto to takto mobil nerozozna aku melodiu ma pustit ked ten kontakt tam mate 2x.

kabod*
hodnocení

0x

to je problémek zejména u čínských telefonu..Zkusil jsem do paměti telefonu dát media,audio, alarm,notification,ringtones. Pak do jednotlivých nasypat svoje melodie pouze ve formátu mp3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]