Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Samsung Galasy A3. Mám u vyvbraných kontaktů přiřazené melodie. U některých (asi dvou) mi zvoní přiřazená melodie, ale když mi volají ti ostatní, stejně mi telefon vyzvání výchozí melodií. Jak to udělat, aby mi zvonily všechny přiřazené melodie?
Děkuji ![]()
Mám kontakty zkopírované ze SIM do telefonu, nastavené jen zobrazení kontaktů v telefonu. Když vlezu do kontaktů, tak tam opravdu žádný nemám 2x. Ty, které tam byly 2x jsem jedenkrát smazala a nechala jen ten, kde bylo zobrazení v telefonu. U dvou mi přiřazené melodie zvoní a u ostatních ne. A třeba zase u jiných se mi zobrazí přiřazené fotografie a u dalších ne.
Ty kontakty, u kterých chcete přiřadit vybranou melodii, musíte nejdříve přesunout ze SIM karty do paměti telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.