Nejste přihlášen/a.
Zdravím.V poslední době se mě dost zpomalily reakce telefonu.Vypadá to že to bude asi nějaké smetí co to způsobuje.Zkoušel jsem hledat nějaké aplikace na vyčištění,ale je toho moc a nevím co vybrat.Tak se chci zeptat tady na zkušenosti,třeba někdo poradí.Jelikož jsem už starší člověk,prosil bych pouze aplikace v češtině... Telefon mám Samsung Galaxy Core Duos GT-I 8262.Díky za rady.
jakýkoliv free čistič - třeba ccleaner - přes aplikaci googleplay
je to velmi jednoduché - není třeba vůbec nastavovat nebo se bát ... dole máte "Analyze" - česky analyzovat, vedle něj je "CLEAN" - česky čistit.
Takže pouze zadáte první, proběhne kontrola a dáte čistit - to je vše
jedina aplikace na zrychleni starsiho telefonu je poctiva rucni odinstalace veskereho smeti (vcetne co-kdyby-se-nekdy-hodila, spousta aplikaci jede porad spustena, ikdyz ji nikdy nepouzivate), nechat si tam jen co opravdu pouzivate, v nastaveni develop vypnout usb tethering, nejaky widget, ktery zobrazuje stav pameti (a nejlepe zaroven na klik ramku cisti), abyste videl, ze dalsi cisteni pameti uz nepomaha, a ze je treba telefon restartovat, aby byl zase chvili svizny, nic vic vam nepomuze (krome koupeni noveho telefonu). Na cisteni ramky(boost ikonka nebo widget) a zakazani startu aplikaci po startu telefonu je treba android assistant play.google.com/... je v tom i cleaner, ale ten moc smysl nema, jen cisti misto v telefonu, na rychlost to nema vliv, na tu ma vliv zaplnena ramka neukoncitelnymi procesy z predeslych spustenych aplikaci
kdyztak zkuste jestli neni telefon rychlejsi s jinym launcherem nez od vyrobce, ja go launcher pouzival 5 let play.google.com/... nez jsem poridil Sony a to ma super interface
Ale proste pomalost vyresi fakt jen novy telefon, me osobne uz sralo, ze nez se te muj stary telefon vubec dostal do www prohlizece, tak ja uz mel pomalu hotovou praci, u ktere jsem zvykly cist ted nez tam dojdu, uz si ctu prvni clanek
jak malo staci k radosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.