Nejste přihlášen/a.
mam asi 5 let digi fotoaparat pentax optio cv 5.0 mp a v nem pametovou kartu kingston 128 mb. snimky z karty prehravam do pocitace pres zabudovanou ctecku karet. dnes, po prehrani snimku a po vlozeni karty do fotoaparatu se mi po zapnuti objevilo na displeji hlaseni: chyba karty. co se mohlo stat? musim koupit novou kartu? dekuji vsem, kdo mi poradi.
Neviděl bych to tragicky,Pokud jste si zkopíroval všechny fotky na PC,tak bych pak provedl formátování karty přímo v foťáku. Měla by na to tam být funkce.Poté se na kartě vše vyčistí a mohla by fahčit, podle mého názoru. Pokud to nepůjde, je to na koupi nové. Někdy mi takhle na kartě zlobí snímky které jsem zkopíroval do PC a nechtějí se zobrazovat v fotoaparátu. V PC jsou Ok. Mira
Zkontrolujte si, jestli jste náhodou nezamkl pojistku na kartě, popř. kartu v počítačí zformátujte.
dekuji, ze jste si precetl moji prosbu o pomoc a poradil mi. to zamykani karty znam, tam jsem chybu neudelal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.