Kup BDplayer stejné značky, jako máš televizor. A vyber ten, který splňuje to, co píšeš, v podstatě dnes skoro každý z levnějších přístrojů už tvoje požadavky splňuje. A stejné značky spolu dobře spolupracují, to je důležité.
hadzi
Dík za odpověď ale mám obavy,že ježíšek bude rychlejší tak nevím co bude za značku.Bude to velký problém když bude jiná značka než televize?
NN, není to důležité. Jen v rámci jedné značky lze omezeně jedním ovladačem obsáhnout jak TV tak přehrávač - základní úkony. Tak holt budete ovladače střídat. a také pak když se vypne TV vypne se i přehrávač, ale ty dnešní se umí vypnout po chvíli sami. Takže taky v pohodě.
Když jsem vybíral blu-ray pro sebe byl jsem v šoku, kolik stojí. Ty ceny jsou neskutečně lidové. Přehrávat z USB, DVD a YouTube umí skoro všechny. Zvol opravdu podle značky TV, ať jde použít dálkové ovládání z TV. Já při výběru zohlednil i výstup zvuku k receiveru. Na můj vkus se dělají hodně malinké a bohužel už většinou bez displeje. Ale zvyknul jsem si. doplněno 24.12.15 17:35: NAS je samozřejmě super, ale stále se může stát že návštěva přinese DVD nebo blu-ray s něčím... prostě se doma hodí, i když se na něj skoro celý čas jen práší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.