Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone - vaše zkušenosti

Od: budeapple odpovědí: 10 změna:

Tak jsem se rozhodl že si udělám radost a objednal si iPhone 5S 64GB stříbrný

Pokud ho někdo z vás má, prosím, jaké s tímto mobílkem máte zkušenosti?

Tenhle je US verze, tak má jinou nabíječku (110V) ale to nevadí, vyměním za jinou, češtinu prý má a české operátory taky prý bere.

Rozhodoval jsem se mezi černá/šedá a bílá/stříbrná, byl to těžký výběr, hezké jsou oba. Byla to dobrá volba?

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nabíječku bych za takový problém neviděl, jako spíše samotný telefon, který je určen pro USA trh. Tím problémem je radiová jednotka, která může být naladěná na úplně jiné kmitočtové spektrum, než je užíváno zde v EU.

budeapple

V recenzi v tom obchodu píšou toto:

- Velmi spokojen

- Spokojenost, čekala jsem že nebude obsahovat češtinu, ale i ta tam je :)

- Funguje bez problémů, vyjma adaptéru není třeba nic dokupovat, telefon je odblokovaný na české operátory.

Tak by to mělo šlapat.

Ohlídejte si to, ať nejste následně zbytečně překvapen (rozladěn), že Vám telefon nefunguje jak má. Hlavně frekvenční rozsah telefonu na sítě LTE (4G).

doplněno 06.12.15 14:17:

Jinak co se týká výdrže, na kterou se opakovaně ptáte, nečekejte zázraky. Počítejte s výdrží tak max. dvou dnů. Když telefon budete velmi často používat, tak budete nucen dobíjet každý den. U dnešních "moderních" telefonu se neklade důraz na výdrž a kapacitu baterie, ale na velikost displeye a frekvenci procesoru.

hodnocení

0x

Jsem velký fanda techniky, obzvláště mobilů. Absolutně přesně znám výraz " udělal jsem si radost" v souvislosti s mobilem. iPhone osobně neznám, upřednostňuji jiné značky, ale přeji ti aby ti v pohodě sloužil. Proč sem ale píšu? Jen tak pro pobavení. Přes měsíc jsem držel ze zdravotních důvodů přísnou dietu, zelenina, sojové dobroty,místo pivka jen čaje,... Dnes jsem byl na oslavě narozenin, obložené talíře, řízky, točené pivko, to je teprve "si udělat radost" ani jsem si na nějaký mobil nevzpoměl. :)

hodnocení

0x

Já jsem měl iPhone 4S 64gb iPhone5S 32gb a teď mám iPhone 6 64gb. Jinou značku než Apple už bych nechtěl. Sice už 3 krát se vypl a nereagoval a to nebyl vybitý, ale druhý den jsem ho dal do nabíječky a kupodivu se uvedl do provozu. Už jsem ho chtěl reklamovat. Upgrade na iPhone 6s jsem zavrhl kvůli skoro stejné kapacitě baterie.

budeapple

Vidím že jste hardcore APPLEr*frajer*. Je u jablíček něco co by mne mohlo překvapit? Zatím vím jen že se musí ostřihnout SIM.

Jak asi dlouho vydrží baterka u 5S při nějakých, určitých činnostech?

A jak se pracuje s iTunes?

Díky

doplněno 05.12.15 19:40:

Nebo jak se do toho nahrává muzika videoklipy a naopak jak se pak třeba natočená videa a fotky stahují do počítače?

Pokud si u iPhone neuděláte jailbreak, tak Vás nic nepřekvapí. U jailbreaku se telefon po nějaké chvíli chová nestabilně naštěstí lze jailbreak jednoduše odstranit nahráním nového firmware. Potřebujete nanosim kartu- tuto kartu používá více značek telefonů. Videa, filmy, hudba zkrátka vše probíhá přes iTunes nainstalovaný v počítači. Vše musí být ve formátu, který iPhone podporuje.Na internetu je spousta návodů, jak na to.

budeapple

Díky a jaká je asi výdrž té baterie?

Já hlavně hraju 3d hry-to je největší spotřeba, tak nabíjím 2krát denně. Při běžném používání je výdrž samozřejmě větší. Ale podle mě iPhone s iOS vydrží určitě déle než telefon s androidem, který má stejnou kapacitu baterie.

budeapple

jak dlouho asi iP5s vydrží po nabití, je --li používán pro internet přes WiFi sít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]