Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabiji desne pomalu

Od: susannka* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

mohu radu ohledne meho mobilu (smartphone LG).

Mela jsem problem s nabijenim, nabijel jen do urcitych % a pak dal uz ne, jelikoz telefonuji hodne, tak jsem si myslela, ze je chyba v baterii a zakoupila jsem ORIGINAL novou. Poprve se to nabilo dobre a ted to strasne dlouho trva, i treba pul dne a nakonec to skonci vetsinou na 99%.

Nabijecku pouzivam porad stejnou, original od LG.

Dekuji za radu.

Zuzka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den,
1, zkontroluje, zda se nabíječka připojila jako nabíječka, ne jako USB.
Nastavení> Baterie
2, můžete stáhnout aplikaci Ampere, která vám ukáže za jak dlouho bude telefon nabitý
3, Zkuste jinou nabíječku, nebo zásuvku, případně zkontrolujte jakým proudem nabíječka nabíjí, mělo by to na ní být napsané.

rv*
hodnocení

0x

Na to je dobrá mít něco jako aliexpress.com/... kde vidíte, jakům proudem se nabíjí. Může být vadná nabíječka, špatný některý kontakt, nebo i nalomený propojovací kabel. Tady hned vidíte napětí nabíječky při nabíjení i nabíjecí proud.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]