Dobrý den, mám Playstation3 pátým rokem a vzdycky když hraju, tak I po hodině hraní je docela dost zahřatej :O .. Mám ho dát někam vyčistit nebo tak neco? Nerad bych, aby se mi s nim neco stalo, kvuli tomu, ze se treba prehreje. Dekuju za rady
Ahoj moze sa ti zahrievat zdrojova cas alebo samotny vykonovy chip pokial tam hras nejake narocnejsie hry na graficke rozhranie. Cistenie ti moc nepomoze ide oto ze suciastky ktore tam su sa casom opotrebovavaju a tym su viac namahane..ja by som ti poradil zohnat si chladiacu dosku..je to dostat aj na notebooky aj na xbox.. xboxi sa prehrievaju a vypinaju skoro pravidelne kvoli narocnosti grafickeho rozhrania..skus si popozerat tu chladiacu dosku na ps3 cenu netusim ale lacnejsie ako servis Ps3 to bude urcite..pokial ti to pojde to neries..niekedy zasah do pojazdnej veci sposoby viac problemov ako uzitkov. Poznam z vlastnej skusenosti..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.