Nejste přihlášen/a.
dobrý den. Chci se zeptat jestli máte někdo s tím zkušenosti? měl bych pár otázek. Už nechci kupovat DVD přehrávač, mám starší plazmu a ta nemá vstup na flešku, do satelitního přijimače sice strčím ale hraje z flešky tak co 5te video co nahraju, a už mě otravuje to pořád konvertovat tak aby to hralo vš ok (jednou to jede bez zvuku, jednou ani abraz, jednou se to seka a furt něco). Proto uvažuju o nějakém MMC (multimediální centrum)
1) Kdybych si pořídil už trochu ve střední skupině (nemusí byt hned to nejdražší) tak tam by neměl byt problem se spuštěním filmu z flešky? jestli to je AVI, MKV,videoklip, apod...? Fotky asi nejsou žaden problem
2) Je pak lepší vybírat s interní pamětí (třeba 500GB) nebo si raději koupit externi disk? Nespomaluje ta interni pamět? nebo nemá nějaké nevýhody?
3) Jestli bych si vybral už MMC i s Wifi, tak se pak normálně na televizi napojím na internet jako na PC? nebo to je omezené jen třeba na youtube a podobné stránky? Jak je to s tím internetem?
4) a jak je to pak s ovladaní v internetu? přez dalkovy ovladač, nebo to má třeba bluetooth a takto si připojím třeba k televizi přez bluetooth klavesnici a myšku a jedu? nebo jak?
5) jesli tady by jel normálně internet, jakože mohu si třeba najet na příklad třeba: onlinefilmy a pustit si něco z netu přímo v televizi online? nebo třeba s ulož si to stahnout do interni (externi) paměti a pak si to rozbalit a pustit?
6) nějaké nevyhody všeobecné MMC když už to pak mám?
děkuji Vám za vaše zkušenosti,rady,doplňky,názory a zodpovězené otázky
Skuste si kúpiť niečo podobné.V odkaze sú zopovedané vaše otázky a na trhu sú aj s väčším HDD.: abcom.sk/...
Lepší je mít doma nějaký NAS server, na který budeš mít přístup ze všech domácích zařízení - PC, mobil, tablet, TV, MMC. Může stačit i nějaký externí disk s LAN vstupem. Na něm budeš mít videa, foto, dokumenty, ...
Jako MMC centrum s vlastnostmi, které chceš, ti klidně poslouží i nějaký TV-BOX, který ti z hloupé TV s HDMI konektorem udělá tu nejchytřejší na světě - třeba aliexpress.com/...
Je tam android a je možné s tím dělat to samé, co s chytrým mobilem (nahrávat aplikace, email, facebook, přehrávat videa, surfovat po internetu, připojit drátovou i bezdrátovou klávesnici, myš, ...). Na přehrávání médií se v tom používá aplikace XBMC, dnes pod jménem KODI a ta je i pro PC, tak si ji nainstaluj a když se s ní naučíš (má nezvyklé ovládání), tak zjistíš, že lepší neexistuje. Díky pluginům (tady Add-on) můžeš přehrávat live TV, filmy (+ automatické doplňování titulků), hudbu (+ automaticky text pro karaoke), fotky.
Slabší hardware může mít problém s přehráním videa s vysokým rozlišením. A nemá to TV tuner, takže to nenahraje TV vysílání (jsou teda i TV-BOXy s tunerem, ale je to nestandard a nefunguje to dobře).
dobrý den. Zkusím oprášit starý dotaz. Pořád ještě jsem nic nekoupil. nezabyval jsem se tím. Teď zase uvažuju o koupi něčeho takého. Takže ten TV bo je pro poje požadavky nejlepší volba?
nechci nic drahého, ale něco když tam vložím film na flešce aby to přehrálo bez nějaké konverze (avi,divx,videoklip,dvd,...) a taky prohližení fotek.
přijemne by bylo kdyby tam byl i internet plnohodnotny, že si připojim pomoci bluetooht myš a klavesnici, a brouzdam po netu třeba na poradnu. A kdyby šlo sedovat i online filmy někde na netu nebo stažene na ext disk připojen k té nějaké krabičce... to by bylo super. Nic víc nepotřebuji
díky za rady, názory
Skúste sa pozrieť na tento prijímač,sú aj z HDD alebo SSD diskami,plnohodnotným internetom,nahrávaním,viac tunerové. abcom.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.