Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřeboval bych poradit jaký telefon pořídit do cenové hranice 4000,-Kč +-? Jaký by byl z těchto nejlepší výběr?
Huawei Y6 dual SIM
Lenovo A5000
Doogee X5 Pro
LG Spirit 4G
Případně jiný ...
Díky.
Lenovo A5000 mohu doporučit, mám ho asi 4 měsíce, předevčírem dostal aktualizaci na Android 5, neseká se, vše běží celkem plynule, GPS na výbornou, a velikost baterie je luxusní, při běžném používání vydrží pár dní, při používání GPS, internetu a rozsvíceném displayi (Ingress) vydrží skoro celý den
Tak třeba tento Doogee mi připadá srovnatelný s tím Lenovem a je za 66 dolarů, takže i s případným DPH to kolem těch 2000 Kč bude. Samozřejmě jde i o případnou reklamaci, servis atd., to se už každý musí rozhodnout sám, do jakého rizika půjde.
Beru zpět,
spletl jsem si doogee X s cubotem který taky svoje modely čísluje x9 x10 ... Ten tvůj je o generaci novější. Má na rozdíl od Cubotů podporu všech pásem LTE. I když popis naHeuréce uvádí procesor jednou jako 4x1.0 a podruhé jako 4x1.3 takže bych si frekveni procesoru ověřil z jiných zdrojů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.