Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Jakou by jste mně doporučili alterativu k těmto sluchátkám, které vlastním: tobi.com/....Hledám alternativu jelikož po zvukové stránce jsem s nimi spokojen, ale z delšího používání nejsou pohodlné a také bych si rád koupil zase novější model . Mám je už 2 roky a nechtěl bych si kupovat nic horšího než tyto.Sluchátka mám, ale převážně připojený přes externí. zvukovou kartu v pc,kterou jsem pořizoval právě kvůli nim. Tzn. Používám hlavně na hudbu, hry, filmy. O basy mi ani tak moc nejde na to mám domácí kino. Takže chci věrohodný dynamicky zvuk.V obchodě zaměřeném na audio systémy atd. mi doporučily AKG Y50 : luxusni-elektronika.cz/....Co si o tom myslíte Vy? Popřípadně vaše zkušenosti. Děkuji
Pokud jde o pohodlí a kvalitu zvuku více než o vzhled a pokud zároveň zohledňujete poměr cena/kvalita, tak u mě jednoznačně vyhrály SONY MDR-V55. Došel jsem k im přes recenze všude je doporučuji a koupil bych je rozhodně znovu. Pracuji jako konstruktér a mám je na hlavě několik hodin denně a ten poslech je takřka dokonalý. A jsou o polovinu levnější, než ta Vaše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.