Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra tetris do ruky?

Od: xy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

koupila jsem na internetu mamce hru tetris do ruky ( takovou tu klasickou hračku ) . Ale ať dělám co dělám, nemůžu tam ten tetris najít. I když mačkám tlačítko MODE a čísla her se mění, po spuštění jede pořád jedna " střílecí" hra, zdá se mi.

Nevíte někdo náhodou jak na to?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

není tam náhodou nějaké tlačítko "RESET"? případně bych vyndal baterky na pár minut...

doplněno 27.11.15 19:16:

takže chcete jen samotný tetris jako toto? lucerny.cz/...

xy

reset jsem taky vícekrát zkoušela, i baterky vyndat... no, asi jsem nekoupila to, co jsem přesně chtěla, ale vypadalo to stejně jako dřívější maminky verze . Ona ale stojí jen o tu hru tetris :) Bylo to levné, tak škoda není zase taková. Spíš nevím, kde teda sehnat tu pravou :)

adis

Zdravím, pravý tetris do ruky seženete za pár korun na tržnici...

Adis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]