Nejste přihlášen/a.
zdravím ,koupil jsem nový mobil aligator s 4050 duo android 4,2
mám takový problém při vložení simky ze starého mobilu mi v tom novém nezobrazuje seznam kontaktů, které jsem měl uložené na simce.dále když přidám ručně kontakty, tak při vypnutí mobilu a zapnutí je tam zasde nemám.. je třeba tam něco nahrát nebo co mám udělat... internet v mobilu nemám díky
Problém je ve vašich znalostech smartfonů s operačním systémem. Založte si účet na Google, kontakty si přes PC napište tam a vše pak máte synchronizováno s mobilem. Kontakty na SIM ani některé telefony již nepodporují. Resp. mobil rozeznává tři druhy kontaktů, ty na SIM, v úložišti mobilu a "kdesi" v cloudu - tedy pro Android nejvhodněji Google mail.
zdravím ano máte pravdu znalosti nemám no nejde mi do hlavy že simku ze starého skopíruji a v novém to nemám, ukládat taky nelze apokud lze a uložím na sim, po vypnutí kontakty zmyzí.jedině jde když ty kontakty uložím jen do mobylu, ty tam pak zůstavají. Nepoužívám internet v mobilu, tak se na účet na goegl pořes telefon nedostanu..
Musíte si v nastavení najít používat kontakty ze Sim , a bude vše OK.
Nevím přesně jak u vašeho tel. -buď v nastavení telefonu , nebo spíš kontaktů .
tedy vyhledat zobrazení kontaktů a přehodit z telefonu na SIM . Pak si také múžete zkopírovat kontakty ze SIM do telefonu . pak na ten Google , časem na to přijdete.
Dobrý den.Dejte si telefonní hovory→posuňte směrem doleva na telefonní seznam→klepněte na ikonku ctyři čtverečky dole na telefonu→klepněte na kontakty k zobrazení→vyberte SIM nebo všechny kontakty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.