Nejste přihlášen/a.
Dobry den!
Poradte mi prosim od jakeho vyrobce mam vybrat roboticky vysavac. Nechci zadny sunt, ale zaroven ne se zbytecnymi funkcemi, ktere se urcite promitnou do ceny.
Moc dekuji.
Poradte mi prosim od jakeho vyrobce mam vybrat roboticky vysavac. Nechci zadny sunt, ale zaroven ne se zbytecnymi funkcemi, ktere se urcite promitnou do ceny.
Moc dekuji.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
lucie*
1x
Slyšela jsem výborné recenze na irobota roombu.Bohužel jsem dostala Samsung a nic moc.Cena cca 4500kč.Teda byl naprd na linu,protože neuměl vysát zelekrizované kočičí chlupy,které držely u podlahy.Na koberci byl v pohodě.Takže volte dražší modely irobota než levnější samsungy atd.
doplněno 26.11.15 15:28:
slzička jezdí dle svého systému všemi směry a opravdu pečlivě projede každé místečko.
doplněno 26.11.15 15:35:
...jo a ty "nové"hranaté jezdí v pruzích.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]