Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roboticky vysavac

Od: podsmrkem® odpovědí: 4 změna:
Dobry den!
Poradte mi prosim od jakeho vyrobce mam vybrat roboticky vysavac. Nechci zadny sunt, ale zaroven ne se zbytecnymi funkcemi, ktere se urcite promitnou do ceny.
Moc dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Slyšela jsem výborné recenze na irobota roombu.Bohužel jsem dostala Samsung a nic moc.Cena cca 4500kč.Teda byl naprd na linu,protože neuměl vysát zelekrizované kočičí chlupy,které držely u podlahy.Na koberci byl v pohodě.Takže volte dražší modely irobota než levnější samsungy atd.

doplněno 26.11.15 15:28:

slzička jezdí dle svého systému všemi směry a opravdu pečlivě projede každé místečko.

doplněno 26.11.15 15:35:

...jo a ty "nové"hranaté jezdí v pruzích.

fakirka

Jedině roomba.

hodnocení

0x

Máme irobot roomba. Spokojenost.

slzicka*
hodnocení

0x

Dobrý den, já neporadím, ale dovolím se zeptat.

Takový vysavač jezdí po domě jako koule z kulečníku, nebo to má systém, že to jezdí pruhy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]