Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV program Prima Max na Skylinku?

Od: jimi* odpovědí: 18 změna:

Máte někdo přes Skylink novou stanici Prima Max...nám to doposud nelze naladit? Díky za informaci.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

2x

Podle všeho se na vysílacích právech ještě nedohodli.

hodnocení

2x

jak se podívate na nabídku skylinku na skylink.cz tak max tam ještě není běkný bordel tolik peněz platím a lidi přes septop box to chytí a přes skylikn né.

jimi*
hodnocení

Je to bordel,ale nám ta stanice nehraje ani přes septop box.

naihonn*

No jo, je to složitý, ale právě proto mi přijde nejdivnější to, že si za to zařazení do nabídky Prima nechá platit, když jinak je ten kanál dostupný v DVB-T volně. Pak není divu, že si satelitní operátoři tuhle nabídku hodně rozmýšlejí.

hodnocení

2x

Prima Max spustila vysielanie v treťom multiplexe DVBT,tak príjem je pre tých kde je k dispozícii,Mal by byť aj v ponuke káblových operátorov.S ostatnými sa rokuje.Že niekto nemá príjem,tak to neznamená že je v tom bordel.Internet je bežná vec a určite je kopec miest kde sa ľuďom kvoli cene môže len snívať o ňom.Cez satelit.: parabola.cz/...

cinematic*
hodnocení

1x

skylink.cz/... Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD v nabídce Skylinku a další novinky

doplněno 30.01.16 21:00:

koukám že se nezobrazil odkaz, tak zkusím zkrácenou verzi zkraceno.cz/...

jh*

To je sice hezké, ale jde nám pouze zvuk. Poraďte, díky.

afuzivo
30.01.16 20:19

mpeg4 ;)

ar

Poradíme, koupit jiný reciver (HD) na SD to nejde.

stirecek*
hodnocení

0x
Na upc normálně jede, ladil jsem uz v patek. Skylink někde psal, ze by měl být Na kanalu Relax, kdo ho nemá, musí naladit. Ale jestli funguje vážně nevim.

Asi před týdnem se mi na informační liště ukázalo, že místo Relax TV má být Prima Max, ale zmizelo to a je tam stále Relax TV ;)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ptal jsem se kámošky, jestli mi to naladí a řekla, že to saťák SKY LINKU v nabídce (možná ještě) nemá.

boristajgr*
hodnocení

0x

Nad Primou Max není třeba brečet, co tam dává, bylo, je nebo bude i na jiných stanicích, takže žádná díra do světa to není.

tomas11*

Mne tedy Skylink štve s těma HD programama od skupiny Nova. Občas jim zadám dotaz abych je k něčemu pošťouchl , ptal jsem se zda je víc nenežraný Skylink nebo Nova , tak odpověď že je to v jednání , to je nám prd platný , a to to pořád zdražují , hlavně že jsme to zakoupili s tím že to bude zdarma .

Pro ty co napíšou že to nemusíme mit tak - když není jiná možnost televizního signálu tak jim to musíme trpět.

dleskvladimir
hodnocení

0x

Jak naladit prima max

fojtikmilan
hodnocení

0x

Jak naladit TV Prima Max na Skylinku?

dusger*
hodnocení

0x

V nabídce Skylinku jsem ho nenašel, takže zřejmě naladit asi ani nepůjde. Co zkusit pozemní vysílání.

fialka*
Už běží i na skylinku skušební vysílání na programu test2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]