Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera sem koupil použitou navigaci Tomtom Start 20 europe , nikde jsem se nedočetl, jestli jsou k tomu aktualizace zdarma . Pan, který mi to prodal , tak mi psal že ano. Máte někdo zkušenosti?
U TomTom Start 20 Europe (ne Lifetime) byla 2 roky aktualizace map s tím, že po prvním použití navigace bylo nutno do 90 dnů tyto mapy poprvé aktualizovat gps-navigace.heureka.cz/... . Z návodu na str.96 kasa.cz/... se dozvíte, jak na to. Nebo taky cz.support.tomtom.com/... a dále pokračování cz.support.tomtom.com/... . U TomTom Start 20 Europe Lifetime je v návodu uvedeno toto - LIFETIME mapy - doživotní aktualizace map ZDARMA (vztahuje se na životnost přístroje).
Tady je něco informací kyou.cz/... audiklub.cz/... .Tady je taky možnost tomtom.com/...
odpověď na poslední dotaz Od: janek Datum: 25.11.15 15:37 - ANO...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.