Nejste přihlášen/a.
Dobrý den- přeji všem. Již dlouhou dobu si chci koupit mobilní telefon HTC Desire HD(S) a protože mobil v normálním obchodě stoji přes 10 tisíc zvolila jsem poptávku na internetu.Nepočítám HTC Desire S protože ten stojí o polovinu méně ale i přesto si ho za tu cenu dovolit nemohu. Nevím si rady s jednou nabídkou co mi přišla :
HTC DesireS Od začátku nošený v koženém pouzdře a s nalepenou folií. Má jen drobné oděrky na zadní části (jednou mi bohužel poměrně nešťastně z pouzdra vyklouzl). Telefon je teď po záruční opravě - nějak vypadávala síť, ale vše je opravené a k tomu ještě vyměnili displej, gps modul, reprák hovoru, mikrofon, celou základní desku a modul simkarty. Ještě je vyměněná krytka baterie myslím. Takže v podstatě nový celý vnitřek telefonu. K telefonu samozřejmě přiložím i zprávu ze servisu. Za plnou funkčnost se můžu zaručit - momentálně jej používám a vše naprosto bez problémů.
Na telefonu je momentálně nainstalován android 2.3.5 s nadstavbou HTC Sence 3.0.
Balení je kompletní v originální krabičce - telefon, baterie, nabíječka + USB kabel, sluchátka (nepoužitá), 8GB paměťová karta. Dále přidám kožené pouzdro a 1ks nepoužité folie na displej (předchozí na telefonu vydržela bez problému celou dobu - teď tam není, protože v servise vyměnili celý displej).
Tím se chci zeptat koupili by jste si takový mobil?Já protože mobilům moc nerozumím,tak se nechcu nechat napálit či ošidit,protože 4100Kč mě stálo skoro celé prázdniny tvrdého pracování na brigádě.Moc se mi to nezdá,jak uvádí,že telefon nějak přestavoval atd..Děkuji za Vaše odopvědi.
Telefon (a nejen telefon) z druhé ruky je vždycky sázka do loterie...
Zvol osobní předání, sedněte si někam na kafčo (ideálně si vem sebou někoho, kdo mobilům aspoň trochu hoví) - vyzkoušet, okouknout (zkontroluj třeba, jestli IMEI telefonu je totožné s tím na nálepce), nejlíp si vezmi i notes a zkus do mobilu něco nahrát... Počítej s tím, že koupíš novou baterii...
a pokud se začne cukat už u návrhu osobního převzetí a bude trvat na platbě předem, tak ruce pryč
Tady prostě nikdy nemáte jistotu. Ale co jsem kupoval v létě telefon na Aukru (HTC Legend) tak jsem si přečetl hodnocení prodejce, samá pozitivní a neměl jsem strach poslat ani peníze předem. Za tři dny jsem měl telefon doma ve stavu a s příslušenstvím přesně jak stálo v inzerátu.
Po online bazarech a aukru jsem nakoupil desítky věcí a jen jednou jsem svoje zboží nedostal (na aukru), ale jednalo se o částku asi 150 Kč, takže jsem to odmítal nějak řešit
První věc je že má v emailu titul Ing. ale to nemusí z jedné strany nic znamenat a z druhé strany ,že to nemusí být podvodník-napsal:Preferoval bych osobní předání , aby jste si mohla vše vyzkoušet. Za funkčnost se opravdu mohu zaručit.Druhá věc je ta,že jak se zmiňovalo vzít si někoho s sebou kdo tomu rozumí jenže zde už nastává problém že nikoho takového neznám a hlavní problém je že jsem nikdy nedržela v ruce dotykový mobil!
Nejde mi do hlavy proč mobil,který stojí 6000Kč přestavoval-vždyt to ho muselo stát ještě více peněz .Bojím se, si odkoupit takový předělávaný mobil.Mobil sice fungovat může ale já to nepoznám jestli správně a nebo tomu něco je
tleskám marketingu prodejců mobilů! náš národ totálně zblbnul. Neberte ani jedno ani druhé. Za ty peníze by musel ten telefon za mě chodit do práce. Jediný co v tom vidím je žrout peněz a taková je jeho funkce a proto jej vyrobili. Jsem štastný za dny svého života, kdy zapomenu, že mám někde hozený telefon a celý den na něj ani nevzpomenu. MJ. mám bazarovku z 2hy ruky za cca 2t. nynější cena do 1t. Lidi fakt neblázněte. Za ty prachy jsou skvělý dovolený a podobně.
Ano,máte pravdu někteří lidé se zbláznili.Jenže já nepatřím k těm lidem,co si potřebují každý měsíc kupovat zbrusu nový telefon,protože je IN a má kdo ví co. Je pravda,že za tolik peněz by se dalo ledacos koupit jenže já jsem takový typ,že si raději připlatím za něco trochu kvalitního(to bude moje první kvalitní a nejdražší věc,kterou jsem si za těch let,co mám koupila,poté následuje auto-víc přání nemám
) to znamená,že si taky takových 5let a více žádný mobil kupovat nebudu,taky jsem hooodně dlouho šetřila
Navíc i ted ,co mám ten momentální telefon skoro nepoužívám-takže se nebojím nějakého zbláznění
Jinak ale s Vámi souhlasím,některým lidem nerozumím!
No nevím, nechci Vás nepodloženě zrazovat od koupě ale . . . nějak vypadávala síť . . . rozumějte občas, někdy... V souvislosti s tím překvapí množství vyměněných dílů - to obvykle opravna dělá když se jim závada neprojeví, vymění něco na slepo a buď se strefí nebo ne. I pokud ano tak množství vyměněných dílů (po přiznaném pádu?) zvyšuje pravděpodobnost závady dosud neprojevené, popř. projevující se sporadicky. Zkuste se zamyslet nad důvodem prodeje.
S tou záruční opravou je to také podezřelé. Přístroj poškozen pádem (výměna displeje) a - uznaná záruční oprava?
doplněno 12.12.12 21:43:Já jsem z toho nepochopil že ho přestavoval, ale že to byla vše oprava (záruční).
doplněno 13.12.12 22:46:Aha, tak to menší poškození pádem (bez následků) bylo asi až po opravě. Jinak prodejce komunikuje a nemusí nutně lhát, skutečný stav věci ale nelze předvídat. Jak už jsem psal, je nějaký důvod k prodeji, někdo ale třeba skutečně už po roce potřebuje nový model. . .
Jinak nevím, v Ml. Boleslavi teď zkouší jeden z operátorů pokusně 4G síť a - sice to chvíli potrvá, ale časem zase budou všechny ty současné "zázraky" jen hromada elektrošrotu. Elektronika ztrácí příliš rychle svou cenu, morální i finanční.
(4G síť = telefon i rychlý mobilní internet, ale technicky neslučitelný provoz pro současné přístroje)
Tak mi to nedalo a nějak sem se optala na detaily a odpověděl:
oprava byla v rámci reklamace, takže já jsem nic neplatil. Mobil jsem dával na reklamaci z důvodu toho, že se několikrát za den odhlásila simkarta a chtěla znovu zadat PIN kód. Při první reklamaci na nic nepřišli, ale vyměnili LCD displej a GPS modul (nevím proč - nevšiml jsem si, že bych měl s něčím takovým potíže, každopádně za zlé jsem jim to neměl když to bylo zdarma). Při další reklamaci již na závadu přišli a vyměnili celou základní desku telefonu + čtečku SIM karty. Od té doby telefon používám a vše je naprosto bez problému.
Já opravdu nevím jestli si raději nemám počkat na jiného inzerce,který neměl žádné závady a dá mi k tomu vše co potřebuji.Musíte to pochopit: Jsem přeci jenom ženská a jak jsem se již zmiňovala o technice mobilů nic nevím nechci si koupit nějaký šunt
Dobrý den,
telefon, kde někdo vyměnil půlku součástek bych vám nedoporučoval kupovat... jak už tady zaznělo. Jestli je vyměněná celá deska tak bych do toho šel.
To poznáte tak, že byla provedena změna IMEI. Jiná deska - jiné IMEI. Je to zaznamenáno v záručním listě.
K té osobě která to prodává...to je loterie, může to být i někdo od šmelináře po čórkaře. Taky to může být vyděšenej inženýr, kterýmu vadí, že v telefonu vůbec někdo byl a nesnese ten pocit ... takový taky znám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.