Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si koupit foťáček, cenově dostupný , ale zároveň aby na něm šly fotit objekty v pohybu. Zkrátka, abych nemusela čekat, až se mi tam ustálí nějaký křížek nebo něco a pak teprve mohla zmáčknout spoušť. Díky za odpovědi a zdraví všechny.
Velice rychlé zaostřování, navíc s redukcí pohybového rozmazání jsou kompaktíky Sony řada WX.
Nedavno jsem porovnával s konkurenčními modely a rozdíl je propastný, asi opravdu ještě není překonán konkurencí jako Canon, Nikon a spol.
Jak jsem psal, řada WX je prostě velice povedená řada fotoaparátů, které fotí za všech podmínek a mají velice dobrou stabilizaci obrazu a potlačení rozmazání pohybu, mají bezkonkurenčně rychlé zaostřování a video mají excelentní. Vámi uvedené typy se liší hlavně velikostí. WX 220 je hodně malinký, ale přesto disponuje 10x zoomem, WX 350 má rozměry běžného kompaktního fotoaparátu a má zoom 20x. Pro konečný výběr, bych doporučil prohlédnout a osahat v nějaké prodejně.
Pro doplnění, písmeno za typovým označením neznamená nic jiného než barevné provedení, takže ty vámi uvedené WX350 jsou zcela totožné jen b-BLACK-černý, p-PINK-růžový, w-WHITE-bílý, s-SILVER-stříbrný, atd...
Nevím jak by umění fotografa mělo například vliv ve špatných světelných podmínkách nerozmazat pohyb, prostě by nefotil, protože by to většinou fotoaparátů nešlo, ale WX to v pohodě zvládne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.