Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit foťák cenově dostupný, fotit pohyb

Od: kenyska® odpovědí: 7 změna:

Chtěla bych si koupit foťáček, cenově dostupný , ale zároveň aby na něm šly fotit objekty v pohybu. Zkrátka, abych nemusela čekat, až se mi tam ustálí nějaký křížek nebo něco a pak teprve mohla zmáčknout spoušť. Díky za odpovědi a zdraví všechny.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Velice rychlé zaostřování, navíc s redukcí pohybového rozmazání jsou kompaktíky Sony řada WX.

Nedavno jsem porovnával s konkurenčními modely a rozdíl je propastný, asi opravdu ještě není překonán konkurencí jako Canon, Nikon a spol. ;)

hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď, prosím ještě, kdybyste se podíval na tyto: expert.cz/... expert.cz/... expert.cz/... expert.cz/... expert.cz/... expert.cz/... pravdu řekla, mám ho na zdokumentování mého ježdění na koni po lese a po polích -v mých 56 letech bych chtěla trochu ostré foto a krátké video. Šlo by to s některým? Díky moc.kenyska

Jak jsem psal, řada WX je prostě velice povedená řada fotoaparátů, které fotí za všech podmínek a mají velice dobrou stabilizaci obrazu a potlačení rozmazání pohybu, mají bezkonkurenčně rychlé zaostřování a video mají excelentní. Vámi uvedené typy se liší hlavně velikostí. WX 220 je hodně malinký, ale přesto disponuje 10x zoomem, WX 350 má rozměry běžného kompaktního fotoaparátu a má zoom 20x. Pro konečný výběr, bych doporučil prohlédnout a osahat v nějaké prodejně.

doplněno 08.12.15 11:51:

Pro doplnění, písmeno za typovým označením neznamená nic jiného než barevné provedení, takže ty vámi uvedené WX350 jsou zcela totožné jen b-BLACK-černý, p-PINK-růžový, w-WHITE-bílý, s-SILVER-stříbrný, atd...

hodnocení

Děkuji moc za ochotu a informace. Přeji pěné sváty. kenyska

asd1

Technika pomůže, ale mnohem větší vliv má umění fotografa..

Nevím jak by umění fotografa mělo například vliv ve špatných světelných podmínkách nerozmazat pohyb, prostě by nefotil, protože by to většinou fotoaparátů nešlo, ale WX to v pohodě zvládne :-D

luha*
hodnocení

2x

Většina foťáků už dnes umí udělat i deset fotek během jednoho stisku (sekvence snímků). Parametry najdete v kterémkoliv E-shopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]