Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký formát disku používá plasmová televize Panasonic k nahrávání na usb disk?
Dobrý den, obecně - pokud TV vyžaduje pro nahrávání formátování připojené flashky nebo ext. HDD, tak vytvoří nejčastěji systém TinyUDF (který nevidí OS Windows ani OS Linux). Proto je dobré mít jednu flashku pro nahrávání TV pořadů a z jiné stažené filmy z PC v TV přehrávat. Myslím, že TV Panasonic na tom nebude jinak. Zdravím!
Můj televizor Samsung používá linuxový formát ext4 (respektive když jí dám čistou flešku a chci na ni nahrávat, tak ji tak naformátuje). V linuxu je fleška čitelná, ale soubory mi i tak přehrávat nešly - jestli jsou šifrované nebo jsem neměl správné kodeky, po tom jsem nepátral.
Předpokládám, že u Panasonicu to bude podobné - ony ty smartTV většinou jedou na Linuxu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.