Nejste přihlášen/a.
Mám na chatě starou barevnou telku která namá scart je možnost na ni napojit nějaký seto-box?
ano, vyberte takový který má anténí výstup. V obchodě Vám poradí.
doplněno 05.04.09 22:59:jo a nezapomeňte si koupit kus toho anténího kabelu, prodávají i hotové s konektory, stačit bude jistě ten nejkratší co mají (asi 1,5m) Anténu kterou máte teď v TV tak zastrčíte do STB, to je jasné. Na 95% není součástí balení.
Jistěže,v každém lepším obchodě s elektronikou je výběr seto-boxů,které jsou právě určeny pro staré modely televizí, a pak stačí už jen mít také anténu na digitální příjem.
Anténu nechte původní,teda pokud není vyloženě zrezavělá stará nebo jinak špatná,v pohodě vám poslouží.
Z vlastní zkušenosti doporučuji videotech.cz/...
Perfektní malý přijímač s modulátorem, bezcyhbná čeština a jednoduché ovládání.
... a doplním - Pokud máte v anténě napájený zesilovač, asi jej budete muset odstranit včetně napájení - vlastní zkušenost
Sice nevím, co je to za značku DI-WAY, ale stroje dělaj dobrý. Dle vašich rad jsem už dřív koupil u videoteku ten T2200 a minulý týden ještě dokoupil verzi s HDMI a nahráváním videotech.cz/...
Prodejce byl dobrej, oba stroje jsem měl doma druhý den a zatím fungujou přesně, jak jsem si představoval. Hlavně USB konektor a čtečka karet na tak malým přijímači, to sem fakt netušil, co všechno se už prodává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.