Tady už si snad vyberete podle zkušeností. Pro mě to jsou vyhozené peníze. Za stejnou cenu mám DVD přehrávač s počítačem v použitém notebooku. Jaké výhody a finanční stránku dále nabízí notebook ani snad nemusím rozepisovat
Dajú sa bežne kúpiť v elektrodomoch alebo na eshope,len si treba dať pozor,aby mal príjem DVBT,lebo inak nič nechytíte,lebo vysielanie prešlo na digitálnu formu.
doplněno 21.11.15 23:29:
Tak tu nemám,lebo som si kúpil na notebook len DVBT tuner za asi 20 eur a mám telku v ňom a DVD si tiež prehrajem ako aj USB kľúč.
ertl
To já vím. Ale uvítal bych nějaké doporučení z vlastní zkušenosti.
Jaký má smysl kupovat přenosný přehrávač, když končí éra optických disků? Otec ho chtěl, párkrát ho použil a od té doby se mu válí ve skříni. Předchozí rádce Vám radil dobře, pořiďte si raději notebook s tunerem.
To, že končí éra optických disků slýchávám tak deset let. Ale souhlasím. Využít malinkatou obrazovku k přehrání DVD je nesmysl. To i na noťas stačí nekvalitní komprimát filmu o "velikosti" 300 MB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.