Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak se dostat to továrního nastavení tv LG 42LN570S .
Zdravím.
Nevím jestli to bude přesně to co chcete ale když otevřete MENU - NASTAVENÍ tak třetí odspodu jsou MOŽNOSTI (symbol Kufr) a tam je volba OBNOVIT VÝCHOZÍ.
Možná by bylo lepší přímo popsat váš problém.
Děkuji moc, takto přesně jsem to potřebovala, protože jsem půl hodiny hledala v menu a nemohla nalézt. Problém je vleklý a už jsem to nesčetněkrát řešila. Pokud se přidá nový program, tak se zpřehází pořadí nastavených programů a nelze jinak, než jít do továrního nastavení.
Děkuji moc za odpověď, byla dostačující !
Když ladím kanály třeba po přidání nějakýho novýho programu jako třeba dneska kvůli Prima MAX tak si po novým naladění najedu opět do Nastavení a tam potom na symbol satelitu (je to opět Nastavení) a tam si najedu na Úprava programu a tam si u každýho programu vložím číslo pod jakým ho chci mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.