Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Pořídil jsem si telefon beex duo z tesca.Údajně je to telefon okopčenej ZTE a dělanej v číně.Po vyházání madarského odpadu kterej telefon obsahuje a nahraní novejch aplikací šlape parádně.Ale potřeboval bych vědět kde se dá sehnat náhradní baterie nebo s čím je možné tuto baterku zaměnit.Potřebuji to z důvodu tydeního rybaření.Popřípadě jakej záložní zdroj použít.Ale do budoucna uvažuji o té baterce.V servisu stojí 350kč+pošta.Ale kde si ji mužu obědnat sám aniž bych musel otravovat servis.
Můžete mi prosím poradit jak se zbavím u telefonu BEEX duo ikony ve stavové liště - výstražný trojúhelník s nic neříkajícím popisem Povolení zakázáno v manuálu? Předem díky. S baterkou jste pokročil? Taky o ní uvažuji.
Dobrý den.No já to měl taky něco jste musel nastavit.Já to řešil tak že jsem zakázal všechny aplikace co šli včetně odinstalace pokud to bylo možné.Řídil jsem se radama na androidforum a na idnes.Ale musel jsem se vrátit při vypnutí do restartování telefonu to je pod tlačítkem na vypnutí.Nechal jsem tam jen google kde jsem si potom doinstaloval co jsem chtěl.Potom levé tlačítko dole pod obrazovkou-spravovat aplikace-spuštěné co pude vypnout nebo odinstalovat.Většinou jsou to velké aplikace co furt žerou kapacitu.Baterku jsem pořešil power bankou .A to z důvodu že manželka má samsung tak ji můžeme použit i na jinej telefon.
Dobrý den.Ale je to pod ikonkou v levo dole,Levé tlačítko ze třech pod obrazovkou.Ikonka spravovat aplikace.Některé jdou odinstalovat to vás navede.Jinak některé jdou jen vypnout.Nicméně to zrychlilo telefon docela podstatně.Koukněte na to.Projedtě to a logicky sou tam blbosti které zakážete nebo smažete.Třeba kolik je stupnů nebo čas v budapešti.To je mně docela fuk.Potom jsem zjistil že se mně telefon hodně zabrzdil když jsem používal google.Musí se mazat pamět se stránkama co jsem prohlížel.Protože se data o stránkách ukládaj na pamet telefonu která je bez sd karty nepoužitelná.Vyhodte z toho mapy,google play,a myslím gps lokátor nebo tak nějak to bylo to žralo opravdu hodně..Hudbu obrázky atd ukládejte na sd micro kartu.Pak je z toho použitejnej telefon za 1000kč.Nechal jsem si tam jako připojení k internetu jen google.Jinak jsem to promazal nebo zakázal.
Dobrý den, koupili jsme ho synovi pod stromeček ale ani za nic nemůžeme rozchodit wifi...mame ji doma na všech mobilech funguje normálně ale na tom beex ani prd...jak na to?
Dobrý den.Koukněte jestli ji máte v telefonu zaplou.Je to pod nastavením.Klepnout na to a zapnout.Potom musíte najít svou domácí wifi a zadat stejnej kod/klíč co máte pro domácí wifi do telefonu.Pak to pojede.Jestli máte domácí připojení upc tak kod/klíč je u toho zámeček najdete na routru co máte doma je zespodu.Musíte to propojit.To samé v restauraci veřejné wifi musíte znát kod.Pak se vám to propojí vždy.
Musíte dát v tel vyhledat dostupné wifi.
No tak takový anitalent zase nejsem tohle všechno děláme a stejně se to nepropojí vždy se zobrazí odpověď zabráněno slabému signálu a prostě se to nepřipojí...přitom signál máme vynikající...
Hm zajímavé.Stalo se mně to včera v restauraci vždy se to propojilo a fungovalo.A naráz že je to připojeno a ups čuměl sem jak puk před brankou.Na net sem se nedostal.A přitom vedle v ikea brno to fungovalo okamžitě.Přitom místa od sebe jsou cca 40m.Nicméně zkuste to někde jinde jestli to pojede s jinou wifi.Jestli ne tak servis jinak androidforum a tam se poptat.Během následujícího tydne se vrátí kamoš programátor tak to s ním proberu.Nicméně to určo bude nějaká blbost
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.