Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, mam dotaz, mam bezdratova sluchatka zapojena na audio vystup k vezi. Ale dnes, netusim jak a proc, ve sluchatkach slysim TV Nova, ackoliv je nastaveni stejne, TV je slyset i kdyz vypnu vez, ale CD s muzikou ani omylem. Nemate zkusenost co bych kde mohla precvaknout, resp. nastavit na vezi nebo snad na TV?
tato sluchatka datart.cz/...
Dobrý den, asi bych zkusil tu základnu sluchátek zcela odpojit od proudu a po znovu zapojení doufal, že sluchátka naladí zapnutého "hifíka". Zdravím!
doplněno 19.11.15 21:37:Domnívám se, že je to zvuk z TV např. od sousedů a je vysílán na stejné frekvenci, jako je nastavena ve sluchátkách. Takže, zkuste přeladit sluchátka - podle návodu ke sluchátkům.
Já mám jiná sluchátka a tam volbu tří frekvencí. Jak přesně to je u těchto nevím, ale nějaké ladění tam snad bude. Konektor základny máte v "hifíku", tak tam spusťte hudbu a potom ladit na sluchátkách.
doplněno 20.11.15 09:28:Nemáte zač. Musíte najít jinou frekvenci, než je ten zvuk TV.
To jsem udelala a nic. Vesele jede Ordinace. Vez mam tuto sony.cz/... Oboje mam nekolik let a dnes poprve se to nepovedlo. Napadlo mne, ze je to signal z TV, jak jsem davala dokupy nove prg., ale TV je ted uz vypnuta taky a stale zadna zmena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.