Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobil je lepší?

Od: luky* odpovědí: 4 změna:

Ahojte mám si koupit Honor 4c a nebo Lenovo A6000?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Honor 4C mám já, Lenovo A6000 má kolega se kterým dělám denně.

Ve výkonu určitě vyhrává Honor. V síle signálu (jak mobilního, tak WiFi či GPS) opět vyhrává Honor. U té GPS je rozdíl v rychlosti velmi znatelný, zatímco u mě je to otázka pár sekund, u něho to trvá klidně minutu.

Foťák má lepší Honor, papírově jsou sice stejné, ale Honor má foťák od Sony a na mobil mě kvalita fotek velmi příjemně převapila.

S výdrží na baterku na tom je Lenovo o něco líp. Navíc má Lenovo LTE.

Rozhodnutí bych nechal na Vás, já bych šel ale znovu do Honoru :)

luky*
hodnocení

Děkuju za radu..a je Honor dobrý na hry? Třeba i s náročnější grafikou?

hrál jsem tam nějaké Need for Speed, tuším Most Wanted to byly, vypadalo to dobře a jelo to naprosto v pohodě :)

Na druhou stranu, když si otevřeš diskusi mobilních maniaků třeba na mobilmania.cz tak tam je LTE zaklínadlo, kolem kterého se točí každá diskuse o výběru vhodného mobilu. Kdyby všichni dali na rady tamních rádců, tak telefon bez podpory LTE už dneska člověk potká jen v domově důchodců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]