Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napájecí kabel k autokameře

Od: libor007® odpovědí: 2 změna:
Zdarec ve spolek. mám v plánu udělat napájecí kabel k autokameře. Tu používám v práci, takže každý den kabel smotávám. Je možno koupit nějaký vodič s větší odolností proti zlomení? Stávající napájecí kabel mám po půlroce opatrného používání zlomený, což mne samozřejmě nepřekvapuje. Mám objednané koncovky usb a když už to budu dělat, rád bych něco pořádného. Nějaký tip, co v obchodě chtít? Máme v Brně GES i GME, takže ideálně něco odtud...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniel*
hodnocení

0x

Tak k autokamerám se často dává ten "stočený"kabel google.cz/...

ten je asi nejlepší

hodnocení

stočený bude kameru tahat svou pružností. navíc je při 2m dost velký objemově. Vyzkouším tedy nějakou dvojlinku trochu většího průřezu, než ten originální kabel s vodičem jak vlas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]