Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje klávesnice

Od: sdsfd odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, dneska jsem šla na počítač, jenže problém, nefunguje shift, capslock a ctrl. vždycky fungovalo normálně, ale dneska ne. Mohlo se někdeů něco vypnout, nebo semi porouchala klávesnice?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakožto nejjesnodušší se mi jeví zkusit vyměnit klávesnici - předpokládám, že nejde o noťas.

sdf
hodnocení

ano jde o noťas

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle jsou obvyklé následky toho, když nad klávesnicí někdo posvačí nebo na ni něco vylije.

doplněno 14.11.15 22:28:

Nezakládej nový dotaz.

doplněno 14.11.15 23:57:

Jak píše Promon, vyfoukat. Zkus promačkat všechny klávesy. příčinou může být drobek pod úplně jinou klávesou. Pokud to nepomůže, tak si s tím sama neporadíš.

sdf
hodnocení

nic jsem na klávesnici nevylila, na to si dávám pozor. mohl by mi někdo poradit, jestlise to nějak nedá pročstit ,

Já to tedy čistím normálně stlačeným vzduchem - protože tahám noťas po truhlárnách. Ale ještě nikdy se mi nestalo, že by mi přestaly fungovat klávesy - zejména tři najednou. Čili vyčistit to jistě můžete, ale problém bude asi jinde.

Rozebrat. Nic na tom není. Vnitřek je jednoduchý, nějaká silikonová deska se spoji. Ale nejprve zkuste vyndat a zpátky zastrčit konektor klávesnice do PC (bude USB nebpo PS).

sfd
hodnocení

dnska odšli další klávsy ach jo

Novou klavesnici. Na 99% je vadna.

sdf
hodnocení

V tom pripade opravna. ja ma ke vsemu jeste tu klavesnici v pocitaci, nejde vyndat. kazdopadne diky za odpovedi.

rv*
hodnocení

0x

Pokud se nevyplatí oprava, tak koupit normální USB klávesnici a tu připojit do USB portu.

kawi*

Koupit novou ale asi kvalitu cena neni zas tak rodílná od těch levných.Odešlo mi již několik klaves byli to nízkozdvihové ca130Kč po koupi kvalitnější ca 450Kč drží už 3roky a velká spokojenost.I když také kvalitní věc se muže pokadit.

kawi*

Aha takže notebook.Tak to je složitější.

sdf
Nejde ani z notebooku vyndat.
Nefunguje klávesnice
Nefunguje klávesnice #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]