Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska jsem šla na počítač, jenže problém, nefunguje shift, capslock a ctrl. vždycky fungovalo normálně, ale dneska ne. Mohlo se někdeů něco vypnout, nebo semi porouchala klávesnice?
Tohle jsou obvyklé následky toho, když nad klávesnicí někdo posvačí nebo na ni něco vylije.
Nezakládej nový dotaz.
Jak píše Promon, vyfoukat. Zkus promačkat všechny klávesy. příčinou může být drobek pod úplně jinou klávesou. Pokud to nepomůže, tak si s tím sama neporadíš.
nic jsem na klávesnici nevylila, na to si dávám pozor. mohl by mi někdo poradit, jestlise to nějak nedá pročstit ,
Já to tedy čistím normálně stlačeným vzduchem - protože tahám noťas po truhlárnách. Ale ještě nikdy se mi nestalo, že by mi přestaly fungovat klávesy - zejména tři najednou. Čili vyčistit to jistě můžete, ale problém bude asi jinde.
Rozebrat. Nic na tom není. Vnitřek je jednoduchý, nějaká silikonová deska se spoji. Ale nejprve zkuste vyndat a zpátky zastrčit konektor klávesnice do PC (bude USB nebpo PS).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.