Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit se přestal přepínat v televizi LG

Od: kolotoc* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Při sledování běžného programu po zapnutí připojeného satelitu vždy automaticky TV přepla a mohl jsem ovladačem od satelitu sledovat na př.eurosport.Dnes jsem měl ale smůlu.Zapnu satelit,naskočí hodiny a tím to končí.Volené kanály se sice ukazují,ale TV-LG vysílá dál původní český program.Při celkovém vypnutí satelitu na chvilku zhasne i TV,ale hned naskočí ten původní program.Napadlo mne ještě,jestli by mi neodpojili nějak celý setelit,protože neplatím žádné poplatky a sleduji pouze ten nezakódovaný eurosport.

Děkuji za dobrou radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zřejmě pisete o poskytovateli Skylink.
Prijimate programy z družic na 19,2 a 23,5 východně?
Pokud neplatite Skylinku ten registrační poplatek,je možné,že Vám kartu dočasně deaktivovali a Vy tedy prijimate pouze programy z 19,2.
Stav Vašich "plateb" a aktivovanych programu u Skylinku získáte na jejich internetových stránkách v sekci Zákaznická zóna po zadání čísla Vaší karty.
Ten Eurosport asi není v češtině...
vernon
Nesmysl. To nemá s nezaplaceným servisním poplatkem nic společného. To by se mu kanály přepínaly a psalo by to hlášku "zakódovaný kanál" a podobně.
Nepíše jak to má propojené, tohle ale bylo typické pro scart, při špatném kontaktu toho přepínacího pinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]