Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Google Play pouze přes wifi

Od: zajda888® odpovědí: 2 změna:

Hezký večer,

už nevím,kam se mám v telefonu podívat a nastavit,abych mohl aplikace z google play stahovat i přes data a ne pouze přes wifi.

Ono se mě to těsně před stahováním zeptá,zda chci použít wifi,já odklepnu že ne,zahájím stahování a telefon mi napíše,že čeká na wifi...

Takže pokud mám o aplikaci opravdu zájem,telefon obalamutím tak,že vytáhnu SIMku,strčím ji do routeru,vytvořím wifi a stahuju.

Ale není přece možné,aby to nebylo někde v nastaveních telefonu.Jenže já to ne a ne najít.

Neporadí někdo? Moc dík předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.Vypněte wifi a zapněte datové připojení.To vše v nastavení.Nastavení→správa SIM→datové připojení.

hodnocení

WiFi je vypnuta,nevyhledává ani na pozadí,data jsou zapnuta.Už jsem i zkoušel možnost,že když první stáhnutí je přes WiFi,zda to nemá vliv při aktualizaci app.
Nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]