Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat smsky?

Od: myspulin odpovědí: 11 změna:
Ahoj,
Budu si pořizovat nový mobil a nerada bych přišla o smsky z mého nynějšího telefonu. Nevíte Prosím jestli jdou přetáhnout do nového mobilu nebo alespoň nějak zálohovat do počítače?
Moc děkuji za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nešlo by SMSky uložit na SIMku

a z ní do nového telefonu?

myspulin
hodnocení

To me samozrejme taky napadlo, ale bohuzel jsem tuhle moznost v telefonu nenasla :( bylo by to nejlepsi reseni...
naihonn*

Smsek se na SIM vejde omezené množství. A navíc pokud by šlo i o zálohování kontaktů, tak to je ještě horší, protože SIM nezvládá ani kontakty s diakritikou, tuším. Výše uvedený postupy jsou proto lepší. Pro méně paranoidní s Android telefonem je pak asi nejjednoduší možnost si tyhle věci zálohovat přes Google účet.

hodnocení

0x

Myphoneexplorer.

Umí pracovat se staršími Sony Ericsson mobily a se všemi Android mobily (u těch je potřeba nainstalovat MyPhoneExplorer aplikaci z google play.

V programu se připojíte k telefonu (aplikace musí být zapnutá) a vytvoříte si zálohu čeho potřebujete.

Stejný postup i u nového telefonu, ale dáte Obnovit ze zálohy.

myspulin
hodnocení

Dekuji, zkusim. Rozumím tomu spravne, ze se smsky z mobilu přetáhnou do pc a pote z pc pretahnu do noveho mobilu?

hodnocení

0x

Možno též použít program MOBILedit.

myspulin

Zprávy nejdou zaškrtnout, tak já nevím...:(

Jak zálohovat smsky?

eyecywc
hodnocení

0x

Já použila SMS Backup & Restore. Taky existuje Call Logs Backup & Restore, to překopíruje záznamy volání. No a kontakty jdou zálohovat přímo v androidu, na to není potřeba program.

myspulin

Zkopíruje záznamy volání? Chápu to dobře, že si budu moci poslechnout telefonické hovory, které jsem provedla?

předpokládám, že tam mělo být "seznamy volání" :) hovory samozřejmě nijak zaznamenány nejsou, pokud na to nemáte aplikaci.

myspulin

Tak jsem zkusila zálohovat smsky do aplikace SMS Backup & Restore...chci se zeptat, půjdou mi pak smsky z této aplikace obnovit v iPhonu?

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]