Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana mobilu před prasknutím skla/displaye

Od: martine odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat či existuje nějaká 100% ochrana před rozbitím dotykového skla nebo rovnou displaye? Jde mi o to, že mám měsíc starý mobil a na něj jsem si koupil kryt s přesahem ze strany displaye a na display za 400 tvrzené sklo. Jenže to moje štěstí a předevrčírem mi spadl displayem dolů cca z 3/4 metru na plovoucí podlahu ( žádné hrboly, čiště rovná podlaha ) no a samozřejmě že mi prasklo dotykové sklo ale to tvrzené sklo ne. No oprava za 2tisíce, tak bych rád, aby se to opakovalo, ale když to nepodržel ten ochraný kryt s přesahem a ani to trvzené sklo, tak co by teda mohlo? Jo, nepoužívat mobil mně napadlo taky, ale je to firemní a ten ještě 1 rok a 11 měsíců musí vydžet.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No kdybyste měl ten mobil v normálním obalu nebo i bez, tak se nic nestane. Maximálně odpadne zadní kryt a vypadne baterka, což je vlastně nejlepší-náraz se rozloží a absorbuje. Takhle když jste měl přístroj narvanej v jakési pseudoochraně, tak energie nárazu neměla kam jít, než do displeje. Prostě to tvrzené sklo přeneslo náraz.

mot
hodnocení

0x
100% ochrana není. zkuste pojištění zodpovědnosti vůči zaměstnavateli s co nejmenší spoluúčasti. pokud je ten mobil firemní, nemel by byt s plněním problém.

buss
hodnocení

0x

Jiatě, že by se našla, ale asi by to nevlezlo do kapsy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]