Nejste přihlášen/a.
Tak jestli nechcete šunt tak si GOGEN a SNCOR vubec nekupujde.Jdi te do znacky SAMSUNG,PANASONIC,LG,SONY,SHARP,PHILIPS
A vy máte se všemi vámi doporučovanými značkami dlouholeté zkušenosti? Věřte mi, mají jen dobré renomé z dřívějška a dnes taky vyrábějí v bambusákově - všichni! Na šunt můžete dneska narazit u jakékoliv "značky".
Je pravda, že výrobci jdou za levnější výrobou, ale jak psal vernon, někdo investuje do vývoje a hlídá si kvalitu výrobního procesu a někdo jen koupí přebytek čínské továrny a nalepí na to svou značku. Z tohoto úhlu se mi zdají některé značky důvěryhodnější, zvlášť u vyšších řad. Mám osobní zkušenost jen s pár výrobky, nikdo nemůže mít osobní zkušenost se všemi. Mimochodem, vlastním několik let i monitor hyundai, vše šlape. Některé značky přesto nemají dobré renomé. Ať celkově, nebo jen jedna konkrétní řada špičkové značky. Existují obsáhlé rozbory i testy na různých stránkách. Ty ale zajímají lidi, kteří nejdou primárně po ceně. Některé značky se ani do testů nedávají, výsledky nejsou pro cílovou skupinu tolik zajímavé. Třeba i pro už známou nekvalitu dřívějších výrobků, či pro malou výbavu. Na forech se pak můžete seznámit s osobními poznatky lidí, kteří si výrobek koupili, na systému hodnocení je postavena třeba i Heureka.
Mám za to, že gogen vyrábí Turci. Normálně dojděte do krámu, ať zapnou signál z vysílání TV, nebo vezměte svůj záznam na flashce. Já bych neriskoval a vybral spíš jinou značku, ale můžete mít štěstí.
Česká značka neznamená česká výroba. Na stránkách píší, že převážná část je vyráběna v zemích EU. Sídlo mají na adrese Eta. Tohle zdůraznění češství na dovozovém zboží mi dělá problém. Jako když na asijském mixéru eta byl nápis Vyrobeno pro Čechy, nebo tak nějak podobně. To radši koupím Samsung, ti si na nic nehrajou.
Ze všeho nejdřív je nutné ujasnit si, na co všechno budu tv využívat. Vybavení konektory, připojení pc, jaké formáty je přístroj schopen přehrávat z flešky, nebo jiného zdroje, atd. Tak jsem to řešil já a došel ke GoGenu. Za ty prachy nejlepší řešení, výborné technické parametry a hlavně: 40 měs. záruka! To je dnes důležité a o lecčems to vypovídá. U renomovaných značek si za rozšířenou záruku musíte pěkně mastně připlatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.