Nejste přihlášen/a.
Ahoj
mám tarif od T-mobile. Dostal jsem na něj slevu od kamaráda 50%. místo 750 kč měsíčně platím 375 kč.
Teď se potřebuji tarifu zbavit, chtěl jsem tarif doplatit podle podmínek ale oparátor mi počítá poplatek z těch 750 kč a né z 375 které platím. nikde v podmínkách jsem o tom nenašel ani zmínku.
děkuji za info
Takto to funguje běžně.. ještě před pár dny jsem měl podobný tarif u T-M (také 50% sleva) a v případě vypršení platnosti slevy se dále platí plná "hodnota" tarifu. A v případě předčasného ukončení se poplatek vypočítává z této částky, ne z té po slevě. Myslím, že někde v podmínkách to je, protože jsem kdysi také uvažoval o ukončení dříve, ale nechal jsem to být, když jsem se dopočítal k výši té "smluvní pokuty" nebo jak to nazývají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.