Nejste přihlášen/a.
zdar vseci potrebuju poradit nekdo mi ukradl mobil este to zvoni ale asi moc dlouho nebude znam imei - mam ho od vanoc moc me to nastvalo je to nokia 5310 simka tam je od T-mobile prosím vsechny co maji skusenost s timhle co se mi stalo aby mne kontaktovali na muj e-mail co mam presne udelat a jak mam postupovat děkuji moc .ch4rly můj e-mail -ch4rly@centrum.cz
Dobrý den.
Jste opravdu přesvěčen(a) ,že byl mobil ukradený? a né někde zapomenutý?.Myslím že zloděj (,,chytrý") by simku hned vhodil.
Domívám se že lokalizovat mobil může jen policie ve spolupráci s operátorem a vy jako soukromá osoba jste bez šance.Ale i policie toho využívá jen v závažnějších případech.
Jedniné co mě napadá je obejít bazary , zastavárny a herny atd. v okolí místa kde byl mobil odcizený .Ale ruku na srdce:šance vidím velmi malé.Snad jen poučení pro příště-být na své věci obezřetnější. Ikdyž vím,že je to v dnešní době těžké. Protože co dnes není přivařené pořádným svarem,tak v mžiku zmizí
U T-mobile je služba Kde je, ale musí být aktivována, tam by se to dalo zjistit. Ale pochybuji že to aktivivaný máte.
Jinak na operátora, nic jiného nezbývá. Ale těžko řict, jestli to řekne
Jinak doporučuji na policii, nahlásit krádež telefonu a pak na operátora aby zablokoval jak sim kartu, tak IMEI telefonu.
A asi se s telefonem rozloučit...
Napište, jak to dopadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.