Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný tablet do 3600,- korun

Od: maithy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat tablet spíš nějaké větší velikosti na kterém by se daly hrát hry a surfovat na internetu do 3500,- kč případně pár stovek výš...

Děkuji moc předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

0x
Ahoj, momentálně vlastním 7palcovy asus Memo se kterym jsem velmi spokojemy. Celkem často nahravam do tabletu spolupracovníků nějaké data a muzu srovnávat a urcite bych si nekoupil nějaký levný goclever, prestigio a jim podobne, vzal bych overenou značku jako je asus, lenovo nebo acer. Na heurece bych si podle recenzi vybral (ale ne všechny recenze jsou objektivni) až mi doslouzi asus koupil bych asi lenovo yoga ale ten je trosku dražší ale zato má spickovou výdrž baterie a perfelktne se drží v ruce.

adis
hodnocení

0x

Asus Memo taky doporučuji - supr tablet za supr cenu...

fk
hodnocení

0x

Za tu cenu neseženeš pořádný tablet na hry.

To by jste se divil... Ke konci prázdnin jsem si koupil na alze za cca 3500,- Lenovo Miix 3 8, s Windows 8.1, 2GB RAM, čtyřjádro Atom, 32GB NAND úložiště, 8 palců IPS, hliníková záda, uáhne to vetšinu staších her na pc. Stačí přes redukci zapojit klávesnici a myš, a jde se hrát, úspěšně utáhne: Half Life2, Mafia 1, s velkými obtížemi Mafii 2, Counter Strike 1.6, Vietcong, Flat Out 2 atd... Ale to asi nejsou hry, já mněl tazatel na mysli... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]